A cisztára gyógyszert ir fel a doki vagy magátol szétpukan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 15:23
1/7 anonim válasza:
A cisztáknak kb. 20 típusa van, mindegyiket picit máshogy kezelik. Ennél többet kellene tudnunk az állapotodról, hogy tanácsot, konkrét esetet tudjunk írni, kinél-hogy volt. A legtöbb cisztára nem írnak fel gyógyszert. Nekem policisztás petefészkem van, ennek hátterében meghúzódó inzulinrezisztenciát kezelik, így a cisztásodásom is visszaszorult. Neked hol, mennyi, mekkora cisztád van?
2/7 A kérdező kommentje:
Szia! A jobb oldali ovariumban egy 20mm átm. De mi az az ovariumban ezt nm értem?
2012. nov. 8. 15:47
3/7 anonim válasza:
Jobb oldali petefészkedben van a ciszta. Szerintem nem vészes, ez magától fel fog szívódni menstruációkor, legalább is nálam így volt.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod ez megnyugtató. Már megijedtem h ez egy műtét lesz.
2012. nov. 8. 16:24
5/7 anonim válasza:
Nekem szintén ez van. 22mmes. Azt mondta a doki hogy 1-2 menszi után leellenőrizzük UH-val mivel ennek magától fel kellene szívódnia. Ha nem sikerül, akkor lépünk, illetve ha tünetet okoz, görcs stb.
6/7 sumergo válasza:
Nekem leszívták, altatásban, mert nem szívódott fel(szintén jobb petefészekben), és már nagyon erős görcseim is voltak tőle. De általában felszívódik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 8. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!