Folyik e tej a mellemből! A doki hormonteszt nélkül felírta rá a gyógyszert, be merjem szedni vagy kérjek hormonvizsgálatot?
Nekem anno Bromocriptint írtak rá.
Ez a tej folyás nem csak a hormon szint zavarától lehet, hanem kwhet az agyban egy faganattól is, ami nyomja az agyalapi mirigyet, ami a hormonokért felelős,
De mindd két esetben ugyan azt a gyógyszert írja fel!
Én beszedném, hisz egy orvos sokat látott, sokszor elmondása alapján, vizsgálat nélkül is megmondja mi a baj, mivel lehet orvosolni!
Na meg ha ilyen problémád van, mihamarabb kezd el szedni a gyógyszert, nekem 1 év kellett, mire elmúlt ez a tej csepegés, és terhes lettem!
Azt néztem, hogy 30 darabos és napi 2x1-et írt fel. Akkor két hét után elfogy és utána?!?!?! Ha elmúlik a tejcsordogálás akkor ok, ha nem meg menjek vissza??
Azt sem mondta mikor kezdjem el szedni! Nincs ez ciklushoz kötve??
Én is napi 2x1 szedtem, mire elfogyott, elmúlt a tej folyás, de rá 2-3 hétre megint elő jött!
Na akkor vissza mentem, írt még, fél évig szedtem, majd miután abba hagytam, a következő hónapban terhes is lettem.
Ezt bármikor elkezdheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!