Szerintetek mire gondolt a doki?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy túlműködésem van és sajnos tavaly volt egy missed ab. műtétem. szeretnénk a babát de a biztonság kedvéért a doki nézett hormont. Minden jó volt csak a pajzsmirigy nem és a prolaktin volt 460 és 490 volt a tartomány de azt mondta ezt nem kell kezelni mert ref.tartományon belül van. Azt mondta menjek vissza az endokrinológushoz és együtt működnek majd és ír nekem gyógyszert a peteérésre mert a pajzsmirigy befolyásolhatja. Akkor szerintetek clostyra gondolt? Most is az 54. ciklusnapomon tartok és semmi mensi. Valaki volt hasonló helyzetben és sikerült a baba? Köszönöm.2012. okt. 9. 08:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább tiroxinra gondolt, hogy kezelve legyen a pajzsmirigyed.Az is nagyon fontos a teherbeeséshez.
2/2 anonim válasza:
Ha túlműködik a pajzsmirigyed, ellég butaság lenne pluszban még tiroxint szedni :) Mennyi a TSH-d? Tuti túlműködés? Amíg a TSH nem jó, ne szedj peteérés serkentőt, semmi értelme. Sok esetben gyorsan megoldódik, ne aggódj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!