Milyen hashajtót adnak laparoscopiás műtét előtt? Gyógyszert, vagy valami folyadékot? Sote II.
Figyelt kérdés
Sziasztok, decemberben lesz laparoscopiás műtétem a SOTE II. sz klinikáján.
Az aneszteziológus akivel legelőször konzultálnom kellett azt mondta beöntés nem lesz, hanem hashajtót fogok kapni. ezt gyógyszer formájában vagy valami folyadékot adnak. Olvastam sok helyen hogy folyadéknak borzalmas íze van.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Akit ott műtöttek hogyan zajlott?
2012. nov. 15. 08:20
1/3 anonim válasza:
hidd el nem lehet olyan borzalmas íze mint a beöntés élménye. tedd össze a két kezed, hogy nem beöntést kapsz!!! általában vízben oldódó port adnak, de az ízét sajnos nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Nálunk Szolnokon Hashajtot is és beöntést is kapnak a betegek mütét elötti este , söt még mütét reggelén még egy beöntést. A hashajto vizben oldodo por , én még nem kaptam , de tényleg azt mondják , hogy rossz ize van.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A beöntéstől Én is féltem, de azt mondták az már nincs.
2012. nov. 15. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!