Spontán vetélés után hogy számítjuk a ciklust? Mikor lesz a következő peteérés?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 20:26
1/10 anonim válasza:
lehet hogy lessz lehet hogy nem lessz peteérés.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem a menstruáció elmaradása utáni 13. napon megjött a menszeszem. :( Ennek a menstruációnak az első napjához viszonyítva 27 napra megjött újra. Mondhatni rendesen, csak annyival tolódott el a dolog.
Ha minden rendben zajlott, akkor ugyanúgy lesz peteérésed.
3/10 anonim válasza:
2. vagyok
Viszont várnom kell 3 hónapot
4/10 anonim válasza:
A lesz szót nem dupla sz betűvel kell írni kedves első válaszoló!!!
Voltál vetélés után dokinál?
Ha ő megnyugtatott, akkor ne aggódj! Várj ki egy két menstruációt és látni fogod, hogy megy e minden mint rég! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy nem kell várni...próbálkozhatunk újra bátran. Múlt kedden kezdtem el vérezni, szombatra múlt el. akkor ezt ne számítsam rendes menstruációnak majd csak a következőt?
2012. nov. 19. 20:36
6/10 anonim válasza:
Nekem a műtét után pontosan 28 napra jött meg,tehát visszaállt rendesen.Viszont én vitatkoznék a dokival.A testednek,és főleg a lelkednek kell a szünet,de persze te érzed,neked mi a jó.Én inkább vártam.
7/10 anonim válasza:
A következő menstruációt mindenképp várd meg. A testednek regenerálódni kell! Akkor azt is tudni fogod, hogy helyre állt e a rend.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem volt szükség műtétre...elment magától. Gondolom ezért mondhatta az orvos, hogy lehet próbálkozni. (többen mondták,hogy ilyenkor "könnyebben" össze is jöhet akár.) januárban volt egy missed ab-om, akkor vártunk is 3-4 hónapot utána
2012. nov. 19. 20:47
9/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem is ki kéne várnod 1-2 menstruációt. Legalább, hogy tudd normálisan rendeződött a ciklusod és akkor már nagyjából tudod is, hogy mikor van peteérésed. Nekem vetélés után pl. az addigi 30 naposról 25 napra csökkent a ciklusom.
10/10 anonim válasza:
Nekem a spontán vetélés után pont 28 nappal jött meg. (Nem volt műtét, de azt tanácsolta a doki, hogy várjunk 2-3 hónapot, ez attól is függ, hogy mennyi idős volt a terhesség, nagyon korainál szokták mondani, hogy nem kell várni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!