Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitaminokat érdemes...

Milyen vitaminokat érdemes szedni?

Figyelt kérdés

Kaáliba járunk, túl vagyok 1 sikertelen lombikon és 1 sikertelen fagyasztott baba beültetésen. Vagyis az utóbbinál elindult valami, de sajnos felszívódott. A Kaáliban nem mondtak a vitaminokról semmit.

Milyen vitaminokat lenne érdemes szedni? És nem fog bezavarni a következő lombiknál? Nem baj, ha a dokim tudta nélkül elkezdem szedni? Mert majd csak decemberben megyek legközelebb.

2012. nov. 18. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem fél év után jött össze,de úgy mond természetes úton,szóval csak ebben tudok tanácsot adni,de úgy jött össze,hogy elevitet szedtem,c vitamint és e vitamint,hogy megtapadjon.Ezek szerintem nem árthatnak,de mindenképp kérdezd meg a dokit,kalappal
2012. nov. 18. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor lehet addig jobb lenne ha nem szednék semmit!?

Az első lombiknál mondták, hogy szedjek femibiolt. De ezt is abba kellett hagynom mikor kiderült, hogy nem sikerült.

2012. nov. 18. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én terhesvitamint és méhpempőt szedtem a lombikom alatt,nem tudom mennyire számított,de elsőre összejöttek a trikrek.
2012. nov. 18. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Nekem a következő lombikom valószínű hogy csak az ünnepek után lesz.

2012. nov. 18. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszi!Akkor kívánom,hogy sikeresen kezdődjön az új éved!

Trikres anyuka

2012. nov. 18. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

a femibion még jobb,most már én is azt szedek,mert abban több a folsav,és van benne jód!

Szerintem szedhetsz terhesvitamint,mert nekem a doki mondta mikor próbálkoztunk,hogy az segít,meg a beágyazódást is segíti. Meg ugyebár azért is jó,mert lehet megfogan,de azt Te még nem tudod rögtön,és akkor már a kezdetektől megkap mindent.Lehet azt azért mondták,hogy ne szedd,mert "akkor épp fölösleges",de szerintem ez hülyeség.Én tavaly júniusban kezdtem szedni az elevitet,és csak idén márciusban jött össze a baba,bár,ahogy írtam nem lombikkal-1-es voltam

2012. nov. 18. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Akkor lehet a femibiolt elkezdem újra szedni. Ezt még régen a nőgyógyászom is ajánlotta. Akkor ezzel nem "ártok" :)

2012. nov. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!