Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusznál bent lehet velem...

Abortusznál bent lehet velem a párom?

Figyelt kérdés

2012. nov. 17. 21:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sikerült lepontozni, többet ne is várjon az ember tőletek igaz?
2012. nov. 18. 17:09
 22/23 anonim ***** válasza:
16%

#20-as, nem az ilyen némasikolyos meg abortionno.org-os eleve elrettentőnek szánt manipulatív videókból kell kiindulni... én már láttam 1-2 abortuszt, ráadásul egy részét még a klasszikus "kaparós" érában, és az azt végignéző számára semmi durvább nincs benne, mint mondjuk egy foggyökér eltávolításában, van aki nem bírja a vért meg az ilyen műtői dolgokat, és van, aki igen.

És, mint említettem, a szabályok nem olyan kockák, nem ritka, hogy egy műtéten részt vesznek orvostanhallgatók, EÜ főiskolások, egyéb vendégek. Annyi, hogy bele kell egyezni az operálónak, az operált betegnek, és a vendégnek műtői köpenyt, cipővédőt, hajvédőt kell viselni. és nem mehet közel a műtéti területhez, nem zavarhatja az abban dolgozókat.

Amikor enmgem strumával operáltak, az egyik ottani tanulónővér kiscsaj - egy 16 éves lány - kért meg, hogy bejöhessen a műtétemre,én rámondtam az igent, a sebész is, úgyhogy bent volt nézelődni, és kész.

2012. nov. 18. 17:40
 23/23 anonim ***** válasza:
40%
Ennyi. Ha komoly lenne a kérdés,akkor már válaszolt volna.. És egy normális ember tudja,hogy MŰTÉTNÉL nem lehet bent vele a párja. Nem is értem miért kéne végignéznie,ahogy kikaparják. Nekem is volt benne részem,sajnos nem önszántamból,meg sem fordult a fejemben,hogy bent legyen velem a párom. Mégis minek??? Elég rossz volt így is,előtte és utána,közben meg magánál sincs az ember,akkor minek oda még valaki?
2012. nov. 18. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!