#20-as, nem az ilyen némasikolyos meg abortionno.org-os eleve elrettentőnek szánt manipulatív videókból kell kiindulni... én már láttam 1-2 abortuszt, ráadásul egy részét még a klasszikus "kaparós" érában, és az azt végignéző számára semmi durvább nincs benne, mint mondjuk egy foggyökér eltávolításában, van aki nem bírja a vért meg az ilyen műtői dolgokat, és van, aki igen.
És, mint említettem, a szabályok nem olyan kockák, nem ritka, hogy egy műtéten részt vesznek orvostanhallgatók, EÜ főiskolások, egyéb vendégek. Annyi, hogy bele kell egyezni az operálónak, az operált betegnek, és a vendégnek műtői köpenyt, cipővédőt, hajvédőt kell viselni. és nem mehet közel a műtéti területhez, nem zavarhatja az abban dolgozókat.
Amikor enmgem strumával operáltak, az egyik ottani tanulónővér kiscsaj - egy 16 éves lány - kért meg, hogy bejöhessen a műtétemre,én rámondtam az igent, a sebész is, úgyhogy bent volt nézelődni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!