Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusznál bent lehet velem...

Abortusznál bent lehet velem a párom?

Figyelt kérdés

2012. nov. 17. 21:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha fontos a lelki béke miatt, akkor mindenképp érdemes az orvost megkérdezni. Nem biztos, hogy ő is emberevő, mint itt sok lepontozó válaszoló. Nagyobb az esélye, hogy az orvos nemet mond, de azzal, ha megkérdezed nem veszítesz semmit, a nem már úgyis a tied, és ha mégis belemegy, akkor az csak jó.

Bár mondom, magam is kételkedek benne, mert ugye másfajta műtétekre sem mehetnek be a hozzátartozók, de ki tudja.

És egyáltalán nem elítélendő a kérdésem, ne törődj a lehurrogókkal.

2012. nov. 18. 00:09
 12/23 anonim ***** válasza:

* a kérdésed

Nem az én kérdésem! előző voltam

2012. nov. 18. 00:10
 13/23 anonim ***** válasza:
31%
#5, #6, #7, nem értem mi ez a hatalmas felhördülés... én férfi vagyok, és ha az én párom lenne ilyen helyzetben, én is bent akarnék lenni vele a műtét alatt, ha ő is ezt akarja, ennyi. Az oka meg rohadt egyszerű, egymásban bízunk a legjobban, ennyi.
2012. nov. 18. 10:49
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem hördültem fel,csak elmondtam,hogy nem lenne értelme végignéznie,hogy meztelenül,kezét-lábát kikötözve,éppen kikaparják a gyerekét.Nekem végig kellett ezt csinálnom,persze nem önszántamból,hanem mert elhalt a kisbabám,de eszembe nem jutott volna,hogy végignézessem vele,mert borzasztó,én meg aludtam.Tök mindegy volt,hogy a fejemnél áll,vagy az ajtó előtt.Mikor felébredtem ott volt,ez számít,más nem.
2012. nov. 18. 11:18
 15/23 anonim ***** válasza:
13%
Kedves előző, az értelme nem az, hogy "végignézze", hanem hogy az általad is vázolt abszolút kiszolgáltatott helyzetben megvédje adott esetben. Már pusztán a jelenlétével is akár...
2012. nov. 18. 11:27
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Mitől kellene megvédeni?
2012. nov. 18. 11:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez csak egy kérdés volt valaki részéről, és az is lehet hogy csak kíváncsiságból kérdezte, nem jelenti azt hogy őt bármiért is el kellene ítélnünk.

Nekem is meg van erről a véleményem és én sem engedném meg hogy a párom benn legyen, na de ki vagyok én hogy megmondjam bárkinek is hogy mit csináljon és hogyan.

A kérdésre válaszolva nem lehet benn a párod, mint ahogy bármelyik más műtétnél sem, mivel az egy steril műtő ahova bemosakodva mennek az orvosok is.

2012. nov. 18. 11:40
 18/23 anonim ***** válasza:
10%
Nézd, nem bonyolult dolgokra gondolok, egyszerűen annyi, hogy egy külső szemlélő jelenléte arra inspirálja a teamot, hogy még egy "futószalag-rutinműtétnél" is a munkára koncentráljon.
2012. nov. 18. 11:41
 19/23 anonim ***** válasza:
5%
#17, azért ennyire nem kocka a dolog, ha valaki nagyon akar, be lehet menni egy műtétre, ha az adott orvos is partner benne.
2012. nov. 18. 11:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a műtétre nem mehet be veled. Előtte, utána ott lehet, és ha már mindenképp így gondoljátok, hogy abortuszra mentek, akkor neked jobb lesz, ha elkísér.

De gondolj bele, te alszol, őt meg megengednék végignézni, amint darabokban kikaparják belőled a közös gyereketeket? Mondjuk, hatásos lenne, az tény, pláne, ha mondjuk egy férfi kényszerít egy nőt az abortuszra, megláthatná, hogy miről is van szó. De ha nem ez az eset, ne izmozzatok, hogy bemenjen.

És végső soron, gondoljátok el, hogy ez nem egy sima műtét, hanem ez végső soron egy életbe kerül. tuti nincs más út?

2012. nov. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!