Ha nincs baba, mennyivel esik le a hő mensi előtt? Csak 1-2 tized, vagy jelentősebb a változás?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 06:35
1/9 anonim válasza:
Nekem legutoljára 36,7-ről 35,4-re esett le, amikor megjött aznap.
Az előző ciklusomnál is ugyanígy, az előtte lévőnél pedig 37,1-ről 36,7-re. Szóval Nálam ilyen 3-4 tized fokot esett aznap reggel, amikor meg is jött.
2/9 anonim válasza:
Rosszul írtam!!! A mostani 36,7-ről 36,4-re esett vissza. (Nem 35,4-re)
3/9 A kérdező kommentje:
Szóval erősen észrevehető a változás a görbében, nem csak ilyen pici ingás... köszi:)
2012. nov. 17. 08:08
4/9 anonim válasza:
Belinkelnéd a görbéd? Segítek, ha tudok.
5/9 anonim válasza:
Az első, második és a negyedik válaszoló vagyok :-).
Íme az én görbém: [link]
6/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül mensi előtt esik le a hő.Nekem volt hogy csak mensi 1. vagy 2. napján esett le.De a lényeg hogy látványos.2-3 tizedet esik vissza minimum.De ez is attól függ mennyit ment fel peteérés után és mennyi az alaphő.
7/9 anonim válasza:
Szia!Nekem a nem várt napján leesett 3 tizedet(37-ről 36,7-re).Nem volt baba,sajnos...
8/9 anonim válasza:
nekem vagy 3-4 tizedet esik, vagy ha lssan csökken akkor onna tudom, hogy meg fog jönni, hogy az alaphőt éri el a görbém
9/9 A kérdező kommentje:
Itt a görbém: [link]
Szóval igazából előre nem lehet a hőből tudni semmit, de 3-4 tizedet minimum esik.
Mindenkinek köszönöm :)
2012. nov. 17. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!