Ott volt a peteérés, ahol bejelölte a program? Minden oké ezzel a grafikonnal?
Ez az első hónapom, nem tudom, hogy milyennek kellene lennie az ábrának. Aki ért hozzá, elmondaná, hogy minden rendben van-e?
Nem sok értelme van így vezetned a hődet, már ne haragudj érte, nem bántani akarlak.
De az, hogy egyszer 4 óra körül, másszor 6 óra körül méred, az óriási különbség, több tizedet jelent a hőnél.
Ez így nem jó.
Nem látom értelmét.
Nem bánati akartalak. Nagyon nehéz így mérni hőt.
szegény nővérem is három műszakos volt, kész volt mert nem tudott normális görbét összehozni a változó ébredések miatt.
Nekem kb. 2 tized a különbség ha 2 óra eltéréssel mérem.
Próbáld úgy kalkulálni, hogy mikor 4-kor mérsz, adj hozzá 2 tizedet. Más ötletem nincs :(
Köszönöm, akkor megpróbálom úgy.
És ne haragudj, hogy kiakadtam, csak annyira igyekszem és annyira szeretnék babát, csak még ezt a nyamvadt felkelést leszámítva is olyan nehéz összehozni, hogy mindig minden működjön :(
vagy azt cxinálhatod még, hogy két görbét vezetsz. Külön a 4 órásat, külön a 6 órásat.
Nálam egy adott ciklusoban 4-5 nap kimarad. Olyankor nem tudok időben kelni, így nem mérem se később, se korábban, hanem egy-egy nap nincs a grafikonon, és így is azért szép volt a görbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!