1/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, nekem is rossz helyre szokta húzni.
4/8 anonim válasza:
Nem. Később volt, a 16. vagy a 17. ciklusnapon.
5/8 anonim válasza:
Egyébként egyszerű megtalálni. keresd meg azt a napot, amikor egyértelműen elindul felfelé a hő. Na, az az a nap.
6/8 anonim válasza:
kedves kérező:D sztem is utána való nap amikro megy a hő fel :D
jah és gyönyörűen megy felfelé remélem ott is marad:D
ids
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok, köszi ids! :)
Az az igazság, hogy nem igazodom ki ezen, főleg, hogy össze-vissza ugrálgatott a ciklus elején.
Valaki azt mondja, hogy peteérést követő 2-3.napon kezd emelkedni a hő, van aki azt, hogy az a nap az, amikor elkezd felfelé kúszni. Én is így tudtam. Majd kiderül mi lesz. :)
2009. aug. 3. 22:37
8/8 anonim válasza:
sztem a 16. naspon volt, onnan emelkedik a höd és akkor van a pé mikor el kezd emelkedni a hö és legalább 4 napig fenn is marad.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!