Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbo fajdalom, egese...

Mellbimbo fajdalom, egese minek a jele lehet hogy baba vagy a peteeres jele?

Figyelt kérdés

Elozo honapban 2 napig volt meg a tesztjeim negativak voltak a doki azt mondja hogy lehet hogy korai terhesseg, a mellbimbo fajdalom lehet annak a jele hogy meg is baba van???

Vagy a tervezettbaba.hu szerint holnap van peteeresem es a baratommal vasarnap es hetfon is egyutt voltunk...nem vedekeztunk lehet csak a peteerest erzem?? vagy lehet baba van ??(de jo lenne:-))

2012. nov. 14. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem másfél héttel a mensim előtt tökre égtek a melleim....ilyet még nem éreztem azelőtt.azóta 3 éves a kisfiam :)

Sok sikert,majd írd meg mi lett! Drukkolok!! :)

2012. nov. 14. 22:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Remelem nekem is lesz nemsokara egy kus rosszcsontom :-):-)

rendicsek... mikor teszteljek?? majd csak a nem vart napjan??:-)

Nembirom ki addig :-(

2012. nov. 15. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem minden ciklusban ugyanúgy fájt félidőtől a mellem, mint terhesség alatt.

36+3 hkm

2012. nov. 15. 05:50
 4/5 anonim ***** válasza:
elsö vagyok: én a nemvárt elött 1 nappal teszteltem reggel,és erös pozi lett :) nekem ez az "égéses" érzés csak egyszer volt,aztán csak szimplán tökre fájtak a cicieim.nekem mindenki azt mondta,hogy túl korai még..stb. de mégis csak baba volt :)
2012. nov. 15. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor reménykedem,:)) neked pedig Boldog Baba várást :)
2012. nov. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!