Volt már valakinek Clostylbegyt szedésekor menstruációja?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 18:26
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz...,de mivel az első szemnél amikor kezdem szedni,még van menzeszem így a válaszom a kérdésedre igen.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van rosszul fogalmaztam!
A betegtájékoztatón olvastam, hogy akinek nagyon hosszú a menzesze az bármikor elkezdheti. Persze orvosi utasításra. És az érdekelne, hogy volt-e már így valakinek? És, hogy mi van ha közben vagy a gyógyszer beszedése után éppen megjön???
2012. nov. 16. 09:13
3/4 anonim válasza:
Értem most már! Ebben nem tudok érdemleges választ adni,mert nekem normál hosszúak a ciklusaim. Viszont azt úgy gondolom,hogy mielőtt ezt a doki elkezdeti szedetni valakivel megvizsgálja,és nem gondolom,hogy meg jöhet közben. Persze ez csak egy gondolat...
4/4 Manka68 válasza:
Szia!
Én úgy tudom, hogy meg kell várni a menses első napját, vagy ha nagyon nem akar megjönni norcoluttal meghozzák a vérzést, és onnan lehet a clostival indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!