Miért "jósteszteltek" ovuteszttel? Csak pár napot kellene kivárni, míg a terhesteszt megbízható (bb) eredményt ad.
Itt olvasom, hogy szinte mindig csalódás a vége, így gyakorlatilag semmi értelme.
És köszönöm, ismerem a tudományos alapját...
Utolsó: Nem vagy kicsit rágörcsölve a témára?
SENKI nem bántott titeket.
Nem vagyok rágörcsölve egy kicsit sem témára képzeld, mert a kisfiam itt van a pocakomban, csak tudom miről van szó, mert ezeken mentem át én is, és azt hangsúlyoztam, hogy ésszel kellene csinálni ha valaki jósteszttel, mert elkezd a szerencsétlen reménykedni a terhességben mert pozitív az LH tesztje egyszer, aztán meg sírás van mert mégsem babás.
Rengeteg babára vágyót láttam így depresszióba esni hónap végén.Lehet hamarabb is tudni, csak jól kell csinálni, és reálisan tudni látni. Ennyi az egész.
Azt pedig hogy egy évek óta gyermekre vágyó nőt megkövezzenek azért mert jóstesztel? Kinek a szíve joga, elintézi önmagával.
Én attól akadok ki, amikor jönnek ezzel a "ne görcsölj rá" témával. Annak ellenére, hogy biztos van benne igazság, a falra mászok ettől. Főleg, hogy tuti nem olyanok írják, akik régóta babát szeretnének, és még nem jött össze.
Ovutesztet én nem használok, de jónéhány terhestesztet elpusztítottam már a hónapok során, mindig reménykedve. Az a pár nap egy örökkévalóságnak tud tűnni... Hát ezért tesztelünk.
"Főleg, hogy tuti nem olyanok írják, akik régóta babát szeretnének, és még nem jött össze. "
Igazad van,én csak 10 évet vártam a kislányomra,az valóban semmi.Hogy jövök én ahhoz,hogy véleményem legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!