Miért kell ilyen sokat várni a D-vitamin szint eredményre?
Figyelt kérdés
Ma voltam laborban és azt mondta a hölgy,hogy valószínűleg csak január elején lesz meg az eredmény. Másnak vagy máshol is ilyen sokat kell erre várni? Tudja valaki hogy miért?2012. nov. 14. 20:27
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de magánlaborban is kb. 3 hetet kell rá várni.
2/13 anonim válasza:
Mert összevárják a vizsgálatokat. Legalábbis nálunk ez van.
3/13 anonim válasza:
Mármint összevárják azokat, akiknek D-vitmint kell mérni.
4/13 anonim válasza:
Bocsánat, hogy belekérdezek, de magánban mennyibe kerül egy D-vitamin szint mérés?
5/13 anonim válasza:
Magánba 8-10 ezer kb. Én szerencsés voltam, nekem 2 nap alatt megérkezett. Egyébként igen, így van, be kell várni bizonyos mennyiséget ehhez a vizsgálatot, és együtt küldik el más D vitamin kérésével sajna....
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, tehát akkor arra várok, hátha kell még valakinek a környéken d-vitamin szintet mérni, ez eléggé viccesen hangzik.:(
Utolsó akkor neked tényleg szerencséd volt.
2012. nov. 15. 10:15
7/13 anonim válasza:
első vagyok. Most néztem az árlistát, ahol én is voltam magánban, 2160 Ft, és állítólag 1 hét alatt van eredmény. Akkor ezek szerint már hamarabb elkészül.
8/13 anonim válasza:
Kedves Utolsó, melyik magánlaborban voltál, ha megkérdezhetem?
9/13 anonim válasza:
remélem nem minősül reklámnak, én a Mensmentisbe járok, de a Centrumlab honlapján néztem most ezt az árat. (az MM és a Centrumlab partnerek amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!