Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye peteérés...

Mennyi az esélye peteérés előtt 4 nappal teherbe esni?

Figyelt kérdés

Vasarnap es hetfon egyutt voltunk a baratommal es belem is ment elvileg (tervezettbaba.hu szerint) holnap azaz csutortokon lesz peteeresem.. mennyi az eselye hogy bebike legyen a dologban??

Maximim mennyi ideig eletkepesek a kis katonak??(himivarsejtek) nagyon szeretnenk babot csak a munkaja miatt sajnos nem tudtunk tobbszor egyutt lenni :-( remelem sok esely van ra:-):-)

Koszonom a valaszokat...

2012. nov. 14. 15:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt neztem , hogy meg penteken is teherbe lehet esni mert ugye a ps 24h-ig eletkepees..penteken egyutt tudunk lenni... jaaj nagyon remelem :-)
2012. nov. 15. 05:57
 12/15 anonim ***** válasza:

nekünk akkor jött össze a kicsi mikor aznapra nem vártam. Együtt voltunk reggel estére egy kis barnás izé jött kb pár órát tartott és ennyi volt. Következő menstruáció már nem is jött és már akkor terhes voltam bőven :) És tudom h akkor jöhetett össze mert máskor kizárt és a méretek is bizonyítják. :) Szóval nem mindig szentírás h csak ovukor jöhet össze a baba :) Sok sikert hozzá! :)

23hkm

2012. nov. 15. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Végül összejött a baba?
2013. nov. 19. 15:57
 14/15 anonim válasza:
sziasztok. nekem szombaton lesz ovum, és pecsételő vérzésem van. lehetséges?
2016. aug. 25. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Sikerült? :)
2020. márc. 15. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!