10 nappal a peteérés után fájt a hasam! Következő nap szurkált a petefészkeim irányában? Ez mitől van és mi lehet belőle?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 22:38
3/13 A kérdező kommentje:
jaj,nagyon aranyosak vagytok!!!!Remélem tényleg igy van!!!
2012. szept. 21. 23:02
5/13 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött. :)
28+5 hkm
6/13 anonim válasza:
nah erre kiváncsi vagyok mert nállam is ugyanez volt 2napig azota semmi,holnapra-hétfőre nem várom
7/13 anonim válasza:
Nos 2 verzió van, 50-50% az esélye:
a verzió: meg fog jönni
b verzió: terhes vagy
Egyébként megy a drukk
8/13 anonim válasza:
jo reggelt,6os válaszolo vagyok,irtam hogy nállam is ez volt mint nállad és képzeldd ma teszteltem és babás vagyok,ujjongok az örömtől,itt a tesztem
9/13 anonim válasza:
nekem tüszőrepedés napjától ez van,péntekre nem várom, de nagyon megjön érzésem, görcsöm:(
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves 6-8-as!Nagyon nagyon gratulálok!!!!Én szerdára nem várom!Majd szerdán kiderül!
És milyen változásokat vettél észre magadon?
2012. szept. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!