Jó napot nekem egy olyan kérdésem lenne a barátnőm 18 éves és soha nem volt még menstruációja és rendszeres nemi életet élünk hogy ö teherbe eshet attól még hogy soha nem volt menstruációja?
Ha nem védekeztek és úgy hatolsz be, időkorláttól, stádiumtól függetlenül a teherbeesést kockáztatjátok! Az első peteérésnek nincs nyoma, akármikor megtörténhet, és akkor bizony telibe találhatsz a "féltárral" is! Ha nem akartok gyereket, húzz gumit!
A barátnődnek nagyon komoly hormonális betegsége lehet, ha nem menstruál! Nem csak a későbbi családalapítás miatt fontos ez! Komoly betegség is állhat a háttérben, orvoshoz kellene mennie!
Valószínűleg a lány azért nem menstruál még, mert nincs 18 éves.
A kérdés "igazra" fordítva OLYAN, hogy:
"Gyerekek vagyunk még, 12-14 évesek. A barátnőmnek éppen ezért nincsenek ciklusai. Ha így vagyunk együtt, akkor még nem eshet teherbe, igaz?"
Természetesen a válasz:
Nem túl jó indítás, ha 14-15 évesen már gyereket nevelsz úgy, hogy semmid nincs még (iskola, munkahely, stb.)
Várjatok még néhány évet, amíg nagykorúak lesztek, addig csak tájékozódjatok, de ne csináljátok!
Hát én meg jót röhögtem a kérdéseken és a válaszokon!
Jónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!