Missed ab után kinek volt rendszertelen a menstruációja?
Figyelt kérdés
Sajnos missed ab-om volt június 11-én. A műtétre rá 31 napra megjött az első menstruációm, ami teljesen normális volt. Most (az elsőre 19 nappal)barnás folyásom van, szerintem újra megfog jönni. Kinek volt hasonló tapasztalata?2012. júl. 30. 17:30
1/1 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem két éve volt missed ab-om, azóta vannak vérzészavaraim. :-( Hol 25, hol 32 napra jön meg, előtte-utána barnázok napokig. :-(
Az utóbbi fél évben valamit javult a helyzet, most már csak utána van barna (el ne kiabáljam!). A nődokim fogamzásgátlót javasolt volna, ha nem akarnánk babát, az endodokim a prolaktinomra gyanakszik, bár mindig határon belül vagyok, de azért a felső határ közelében. Mivel ez a hormon napi szinten is változik, azt mondta a doki, hogy lehet hogy ez okozza. Második hónapja szedem a mastodynon-t, kíváncsi leszek, segít-e.
Én is nagyon szeretném tudni, mitől van, mert a sok vérezgetés már az agyamra (és a pároméra) megy. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!