Utalhat-e terhességre, hogy nemvárt előtt kb. egy héttel elkezdtek a mellbimbóim fájni, de szó szerint, egyik napról a másikra?
Kedves Kérdező!
Most én is ebben a cípőben járok ovu után 4-5 nappal hirtelen elkezdett érzékeny lenni a mellbimbóm ég ha hozzá érek,és a törülközés sem a legkellemesebb eddig menzi előtt 1 héttel szokott elkezdődni és olyan szokott lenni mintha izomlázam lenne.
Te mikorra nem várod??
Ugyanez volt az első tünetem. Majd leszakadtak a mellbimbóim furcsa volt előtte ilyet sose éreztem. De nem tulajdonítottam nagyobb figyelmet rá mert előtte 1 héttel még negatívat teszteltem. Aztán letelt az az egy hét aznap kellett volna megjönnie szurkált is a hasam ahogy szokott de csak nem jött semmi. Gondoltam na bumm még egy negatív teszt de megcsinálom. Hát olyan erős pozi lett h csuda :) Azóta már 23 hetes terhes vagyok a kislányommal aki éjjelente az oldalamat erő szeretettel rugdossa :D
Lehet nálad is úgy van mint nálam volt :) Sok sikert hozzá szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!