Örülnétek velem? Ez ugye pozitív?
Figyelt kérdés
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Tegnap reggeli a teszt, korán csináltam, még van pár nap a nemvártig. Remélem, ti is látjátok rajta, amit én látok, olyan boldog vagyok!
2012. nov. 12. 16:02
21/40 A kérdező kommentje:
csináltam reggel tesztet, és jóval erősebb lett :) az a baj, ez a telefon nem csinál jó képet, de szerintem így is látszik:
2012. nov. 13. 09:15
22/40 anonim válasza:
Nha hála... :))
Akkor egy halk gratula! :))
23/40 Karina5 válasza:
Persze h. veled orulunk..:) sot ugyanebben a helyzetben vagyok pont most en is..nagyon rossz a bizonytalansag, tuneteim voltak, legalabbis amiket olvastam a neten ha valosak...szoval volt durva ehseg erzet, eloszor, majd haspuffadas, es vagy 3 napja feszult melleim vannak, nyomasra fajnak, tegnap kellett volna megjonnie...ma teszteltem es az elso hasonlo volt a tiedhez...most meg akkor turelmetlenul varom a reggeli teszt eredmenyet esetleg ha valaki mar tundan valami biztatot annak orulnek..:)..:)szeretnem is h babas legyek meg nem is..de tuti nagyon orulnek ha jonne...
25/40 anonim válasza:
Én is megmondtam! :))) Szuper! Nagyon -nagyon gratuláűlok (egyenlőre halkan:)))))))
26/40 A kérdező kommentje:
Köszikösziii :) jövő szerdán megyek dokihoz.
2012. nov. 14. 09:08
27/40 A kérdező kommentje:
Ma van a nemvárt napja, a tesztem nagyon pozitív, rögtön megjelent :) én is nagyon pozitív vagyok, bár kicsit görcsölget a hasam.
2012. nov. 15. 08:29
28/40 anonim válasza:
Nah de jho!Mostmár csak a doki lesz hátra... ;)
29/40 A kérdező kommentje:
Igen, holnapután megyek. Eddig nagyon jól vagyunk :)
2012. nov. 19. 09:58
30/40 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, 4 mm a picike, jó helyen van :)
2012. nov. 21. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!