Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség kalkulátor szerint...

A terhesség kalkulátor szerint 5 hetes terhes vagyok, de ez sehogy nem jön össze időben, akkor most hogy számoljam? Lent írom.

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim első napja október 14.-e...a mensik közötti idő 20 nap! A legvalószínübb teherbeesési időpontok 25-31-ig

A kalkulátor szerint már 5 hetes terhes vagyok,és szerinte 27.-én fogant a pici! 2 okból is lehetetlen...mert mi 30.-án döntöttük hogy nem védekezünk,és akkor voltunk először védelem nélkül együtt valamint múlthéten teszteltem és negatív lett...a másik érdekes dolog,hogy ha valóban akkor fogant volna a pici,akkor sem telt még el 5 hét,csak 16 nap!! Amúgy 4 napja késik...akkor most hogy is van ez??

2012. nov. 12. 05:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. nov. 12. 21:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Szeintem szexeljetek egész hónapban. Én is nagyon rágörcsöltem az első hónapban, mindenhol olvasgattam, számolgattam stb.... És nem sikerült. Aztán mondat a párom hogy ezt fejezzem be, úgyis akkor jön amikor akar, csináljuk a dolgunkat éljük ugyanúgy a hétköznapokat szex ezerrel aztán majd meglátjuk hogy mi lesz. És be is jott, lenyugodtam, nem szamolgattam, és itt is van a pocakomban. Nem görcsölj rá, mert akkor annál nehezebb. Szex ezerrel ahogy elmúlt a menszid, és mikor beléd megy ne menj egyből zuhanozni feküdj, max csak töröld meg magad. Tudom nem kellemes de talan így segited a kis spermák hadását.; -) Nyugi sikerülni fog, drukkolok neked. Majd írj. És álj pozitívan a dologhoz.
2012. nov. 13. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!