A terhesség kalkulátor szerint 5 hetes terhes vagyok, de ez sehogy nem jön össze időben, akkor most hogy számoljam? Lent írom.
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim első napja október 14.-e...a mensik közötti idő 20 nap! A legvalószínübb teherbeesési időpontok 25-31-ig
A kalkulátor szerint már 5 hetes terhes vagyok,és szerinte 27.-én fogant a pici! 2 okból is lehetetlen...mert mi 30.-án döntöttük hogy nem védekezünk,és akkor voltunk először védelem nélkül együtt valamint múlthéten teszteltem és negatív lett...a másik érdekes dolog,hogy ha valóban akkor fogant volna a pici,akkor sem telt még el 5 hét,csak 16 nap!! Amúgy 4 napja késik...akkor most hogy is van ez??
2012. nov. 12. 05:51
11/22 anonim válasza:
Hát igen, lehet, hogy tényleg úgy számolja. :) A ciklus hossza 2 menstruáció ELSŐ napja között eltelt napok száma. Amúgy lehet, hogy később volt peteérésed. Így terhesség is lehet, meg amiatt késhet is.
12/22 anonim válasza:
Nekem 23 naposak voltak a ciklusaim évek óta, még órára is teljes pontosan reggel 6-kor jött meg, és a 32. napon volt pozitív a tesztem, és akkor voltam 4 hetes és 4 napos terhes (4*7+4=32).
13/22 anonim válasza:
Hogy miert negativ? Az nem jutott eszedbe, hogy nem vagy terhes? A menstruacio kesesenek lehetnek mas okai is.
14/22 anonim válasza:
3 napja késik (vagy most akkor 4?), tehát 8-9.én kellett volna megjönnie? Akkor egyébként elég valószínű, hogy nem vagy terhes, mert eszerint kb 25-26.án kellett lennie az ovudnak, ti meg 30.án próbálkoztatok, az eléggé elkésett... De én sem annyira értem ezt a 20 napot, amit írtál...
15/22 A kérdező kommentje:
ha az első naptól kell számolni,akkor 26 napos...azt hittem a kettő közötti időt kell figyelembe venni...akkor is 3 napja késik...egyébként a fönt válaszolók közül néhányótoknak üzenem,nem kell flegmázni az emberrel,ez az oldal azért van hogy kisegítsük egymást nem???
2012. nov. 12. 12:19
16/22 A kérdező kommentje:
Egyébként most számoltam,volt olyan is mikor a két mensi első napjai között 31-33 nap telt el...az utolsó 2 hónapban volt 26 napos!!!
2012. nov. 12. 12:50
17/22 anonim válasza:
Szia. Mikor csinaltad a tesztet? Jó sokat vártál vele? Képzeld én úgy jártam hogy megcsináltam vártam kb. 5percet és kidobtam hogy nega. aztán másnap reggel jött valami érzés hogy megnézem én azt tesztet, és ott volt a tesztcsík csak halványan, aztán csináltam másnap megegyet azon szinte semmi a harmadikon már erősebb volt. Az első 2nel nagyon kevés volt a hcg hormon még a szervezetembe, várj pár napot aztán próbáld újra, hátha. Tudom milyen rossz ez a várakozás... Én is ateltem. Ha meg negatív pár nap múlva is akkor fel a fejjel és szex, szex, szex minden nap. :-)Majd írj hogy mi lett a teszt eredménye pár nap múlva.
18/22 A kérdező kommentje:
Háát...vártam vele elég sokat,még a barátnőmhöz is átvittem és akkor is negatív volt :( ma csináltam pont :) még csak halványan sem volt másik :( Köszönöm kedves Mariann :) írok mindenképp :)
2012. nov. 12. 14:42
19/22 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött :( akkor mostantól számítva mikor lesz a peteérésem? Mikor lesz az a nap amikor tuti teherbe esek??
2012. nov. 12. 18:06
20/22 anonim válasza:
ezt mi nem tudhatjuk, nem a menstruációd első napjától függ, hanem a menses első napjától visszafelé számított 14. napon van. Tehát ma 12.e van, neked megjött, szóval kb 29.én lehetett peteérésed. Ha viszont össze-vissza jön meg,akkor ki tudja. Mert ugye előző két hónapban 26 napra jött meg, most meg késett 3-4 napot, szóval nem pontos a ciklusod. Legyetek együtt 2naponta, azzal nem foghattok mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!