Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusod folyamán szoktad...

A ciklusod folyamán szoktad vizsgálni a méhszájad?

Figyelt kérdés
csak akkor lehet ovuláció, ha alacsonyan van és nyitott, puha? a múlt hónapban vizsgáltam elöször, és ovukor volt ilyen.
2012. nov. 11. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Én volt hogy próbáltam nézni, de mindíg úgy éreztem hogy ugyan ott van, és ugyan olyan... Nekem lennt ven és kissé zárt. És nem tűnik se puhának, se keménynek. Szerintem. De pl én a PG 53-mat is néztem mindíg középidőben vagy egy hétig méhnyaknyákból, és amikor először terhes lettem, az sem mutatta hogy termékeny vagyok, mégis ott volt a baba...

Több dolgot kell figyelni, én ovulációs tesztet használok, és a tüszőrepit is megérzem. VAn aki a hőmérözésre esküszik.

2012. nov. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!