Aki szokta magát vizsgálni, mármint a méhszáját, az mit érez?
Figyelt kérdés
Mármint mit kell érezni,ha nem sikerült teherbe esni,és mit ha igen? Én most fürdés után megvizsgáltam magam,csak kíváncsiságból. Sose csináltam még ilyet ezelőtt. És azt éreztem,hogy alig értem el a "célt",és kicsit keménykés volt.Ez mire utalhat? Max. egy hét van a mensiig,de már görcsölget a hasam. Ma egész nap csípkelődött a köldököm alatt.2012. okt. 16. 19:22
1/11 anonim válasza:
én nem hiszem,hogy ha valaki teherbe esik azt a méhszáj kitapintásával érezhet bármit is. vagy te tudsz erről valamit?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom én se,csak itt olvasgattam már régebben is,hogy van aki vizsgálja magának,és ha baba van akkor más,mintha nem. De már én is bánom,hogy egyáltalán megnéztem,mert nem értek hozzá én se. Minden jót!!!
2012. okt. 16. 19:35
3/11 anonim válasza:
Peteérés környékén van magasan és nyitottan a méhszáj, és ahogy közeledik a ciklus, úgy "jön" egyre lentebb és záródik.
Én egyértelműen érzem már, és össze tudom kötni a görbémmel...
4/11 anonim válasza:
A méhszáj állpotának megítéléséhez kell egy kis tapasztalat, mert az kemény puha, lenn van fenn van, nyitott vagy zárt állapot meglehetősen relatív. A ciklus hátra lévő egy hetében még bőven változik minden, már ezért sem releváns amit most tapasztaltál. (Azt már csak halkan és zárójelben teszem hozzá, hogy koraterhességből a köldököd táján meg nem érezhetsz semmi)
5/11 anonim válasza:
Hát én nem a méhszájamból jöttem rá, hogy terhes vagyok!Késett már pár napja akkor (ami nálam megszokott egyébként, sosem volt pontos ciklusom), de valahogy máshogy éreztem magam.Na fogtam benyúltam, és rögtön fent kemény volt a hüvely falam..vagy nem tudom hogy írjam..Utána elmentem tesztért, és bizony pozitív lett! :)
6/11 anonim válasza:
Ha meg fog jönni akkor nagyon lent van a méhszáj és kemény, ha baba van akkor a méhszáj a kimaradt menstruáció idején nagyon magasan van, alig lehet elérni. Nekem ezt a dokim magyarázta.
7/11 anonim válasza:
Jobb,ha túrkálsz magadban,nehogy valami baktériumot vigyél be...Akkor meg majd más bajod lesz...
Jobb ezt szakemberekre bízni,és nem az itt levö bábáknak hinni...
8/11 anonim válasza:
Jobb ha NEM túrkálszt akartam íni...a félreértések elkerülésében :)
9/11 anonim válasza:
Nem értem... Nyilván mindenki, aki vizsgálódik, megmossa a kezét előtte. Kérdem én, mikor a párotok ujjaz, vagy masztiztok, nem ugyan az? De... Csak a vizsgálódást nem élvezzük...
10/11 anonim válasza:
nemhiszem,hogy valakinek is méhszáját maszírozná a barátja...
gondoltam,hogy kezet most utána....de akkor is...
jajjj....nah én nem keveredek bele ilyen kis vitákba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!