Ki mennyi ideje próbálkozik teherbe esni?
Tudom, én vagyok a pár hónapos... csak csodállak benneteket, hogy évek óta nem adjátok fel. Ne haragudjatok, hogy én is válaszoltam.
Én azért izgultam már pár hónap után, mert elmúltam 30, mire megtaláltam a páromat, az apát. Féltem, hogy mi lesz, ha évekig nem sikerül az első gyerek se, mikor fogom én akkor megszülni a többit? lehe, hogy kifutunk az időből, mind a saját gyereket, mind az örökbefogadást nézve. És mennyi lesz az esélye a Downkórnak, a vetélésnek, egyáltalán, a fogantatásnak? Karácsonyig adtam magunknak időt, hogy ha addig nem jön össze természetes módon, akkor megnézetjük magunkat orvossal, de nagyon féltettem ettől a páromat, nem is magamat.
Kitartás nektek! Én két év várakozás után fogantam, a sógornőm meg 21 évet váratott magára... Nincs lehetetlen.
23:27-es! Van esély, én az elsővel azonnal terhes lettem, de most a második még nem akar jönni.
Előző voltam.
31 hónap az rengeteg...
1 év is sok már...
Én a 4 évig várós vagyok. 3,5 év után mentünk el a BMC-be, ott kivizsgáltak, kiderült hogy van egy betegségem amire gyógyszert kellett szednem. 3 hónap múlva teherbe estem . Most 8 hós. Ha nem megyünk el oda, lehet még mindig itthon búsulok. Járjatok utána csajok! Lehet hogy egyszerűbb orvosi oka van és megoldható!!! Mai eszemmel már sokkal hamarabb mentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!