Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi ideje próbálkozik...

Ki mennyi ideje próbálkozik teherbe esni?

Figyelt kérdés
Mi karácsonykor döntöttünk úgy, hogy jöhet a trónörökös, de még nem jön.Pedig akkor már 1 éve nem szedtem az antibaby tabit. Reménykedni szeretnék, hogy még ez nem vészes próbaidő.
2009. aug. 13. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Júniusban múlt 1 éve... nem gondoltam volna, h ilyen sokat kell majd Rá várni, hisz amióta az eszemet tudom, mindig is vágytam az anyaszerepre... és olyan jó helyre születne, igazán, nagyon várjuk már, remélem hamarosan belátja ezt Ő is :-))) és beköltözik végre a pici kis élet a pocakomba! :-)) Kitartás lányok mindenkinek, egyszer eljön a mi időnk is!
2009. aug. 13. 22:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Azt hittem, amint abbahagyjuk a védekezést (gumi), azonnal teherbe esek. (32 éves vagyok.) Hát nem. Tudom, hogy nagyon-nagyon korai egy hónap után kétségbe esni, de én mindent meg akartam tenni a babáért. Elkezdtem teázni, barátcserjét szedni. Ez a harmadik barátcserjés hónapom, és a ciklus második felében palástfű-tea mellett lépesmézet is ettem, léppel együtt. Tegnapelőtt halvány pozitívat teszteltem. Remélem, megmarad a babó...
2009. aug. 13. 23:27
 13/23 anonim ***** válasza:
2 éve, első baba.
2009. aug. 14. 07:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én decemberben hagytam abba, és most lett 1 hete 2db + tesztem. :) Amíg minden hónapban göcsöltem rajta, és vártam, hogy talán most... Addig semmi. Múlt, hónapban kissé lazább életet éltem, kis buli, kis pia, aztán láss csodát! Szóval kb 8 hónap. Tiszta szívből és nagyon szorítok mindenkinek, főleg akik már régóta próbálkoznak, hogy mihamarabb sikerüljön egy anygyalka, vagy kettő :)
2009. aug. 14. 07:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát..csak nézek hogy van akiknek pár hónap várakozás sok...mi 4 évet vártunk:(((
2009. aug. 14. 07:29
 16/23 anonim ***** válasza:

Tudom, én vagyok a pár hónapos... csak csodállak benneteket, hogy évek óta nem adjátok fel. Ne haragudjatok, hogy én is válaszoltam.

Én azért izgultam már pár hónap után, mert elmúltam 30, mire megtaláltam a páromat, az apát. Féltem, hogy mi lesz, ha évekig nem sikerül az első gyerek se, mikor fogom én akkor megszülni a többit? lehe, hogy kifutunk az időből, mind a saját gyereket, mind az örökbefogadást nézve. És mennyi lesz az esélye a Downkórnak, a vetélésnek, egyáltalán, a fogantatásnak? Karácsonyig adtam magunknak időt, hogy ha addig nem jön össze természetes módon, akkor megnézetjük magunkat orvossal, de nagyon féltettem ettől a páromat, nem is magamat.

Kitartás nektek! Én két év várakozás után fogantam, a sógornőm meg 21 évet váratott magára... Nincs lehetetlen.

2009. aug. 14. 08:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Második babára várunk 3. hónapja.
2009. aug. 14. 09:34
 18/23 anonim ***** válasza:

23:27-es! Van esély, én az elsővel azonnal terhes lettem, de most a második még nem akar jönni.

Előző voltam.

2009. aug. 14. 09:35
 19/23 anonim ***** válasza:
ez a 31. hona hogy nem szdem a bogyot, semmi azota se sajnos..
2009. aug. 14. 10:33
 20/23 anonim ***** válasza:

31 hónap az rengeteg...

1 év is sok már...

Én a 4 évig várós vagyok. 3,5 év után mentünk el a BMC-be, ott kivizsgáltak, kiderült hogy van egy betegségem amire gyógyszert kellett szednem. 3 hónap múlva teherbe estem . Most 8 hós. Ha nem megyünk el oda, lehet még mindig itthon búsulok. Járjatok utána csajok! Lehet hogy egyszerűbb orvosi oka van és megoldható!!! Mai eszemmel már sokkal hamarabb mentem volna.

2009. aug. 14. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!