Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is van így ezzel? Minél...

Más is van így ezzel? Minél több olyan esetet olvasok itt aki nem tudom hány éve próbálkozik, nem tudom hány vetélésen van túl stb. , hogy egyre reménytelenebbnek érzem, hogy teherbe essek és ki is hordjam a babát.

Figyelt kérdés
Pedig még "csak" 1.5 éve próbálkozunk, de néha teljesen feladom. Mindig megfogadom, hogy többet nem jövök fel ide, de mindig hajt a kiváncsiság, hogy hátha most olvasok valami olyat ami nekem is reményt adhat.
2009. máj. 7. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismerős az érzés...én 1 hete vesztettem el a babámat.11 hetes volt.És 3 évet vártam rá.Én is sokat gondolkodok olyan dolgokon mint te, de rájöttem,hogy nem szabad ennyire negatívnak lenni.Hisz mivel mi emberek is egy energia "kupacok" vagyunk, igy simán bevonzhatjuk magunkhoz a "rosszat".De ha csupa jó dologra összpontosítunk, akkor nem lehet baj, és előbb utóbb jönni fog a picúr.

Én már az elejétől attól rettegtem,hogy mi van ha felszívódik a magzat.Ezen agyaltam éjjel nappal.És tessék, be is következett.Ezután már csak előre nézek, és azon vagyok, leszek,hogy a kivárási idő után összejön a baba csak a jó dolog foglalkoztassanak.

Próbáld elhessegetni a sok rosszat a gondolataid közül.Gondolj sokat a kicsire,hogy mennyire várod, milyen jó lenne ha már köztetek élne.Hidd el sikerülni fog.

Sok sikert!!!

2009. máj. 7. 16:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem vagyok jó példa, mert hát ide tényleg sokat írnak, akiknek nem jön össze a baba, de mégis leírom, amit gondolok.

Mi nem "próbálkoztunk". Kicsit több, mint 2 éve vagyunk együtt a párommal (márc. 1-én volt 2 éve), de mi az első perctől kezdve nem védekeztünk. Valahogy úgy voltunk vele, ha jönni akar a baba, akkor hagy jöjjön. Nem vetettünk be semmilyen praktikát, csak szerettük egymást, és szeretkeztünk, mikor megkívántuk egymást. Idén januárban 20.a környékén kellett volna megjönnie, de nem jött, így csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Elmentem a dokihoz, aki megerősítette. Igaz, hogy nem terveztük, vannak anyagi gondjaink, de ha jönni akar, akkor jöjjön, mi nagy szeretettel várjuk. És nagyon örülünk neki, hogy így alakult. 20hetesek vagyunk. :)

Persze, aki tudatosan tesz is érte, annak biztos, hogy nehezebb elfogadni, hogy nem jön a várva várt gyermekáldás, és olyankor érdemes szakemberhez fordulni.

A vetélésről pedig azt gondolom, hogy ha még a terhesség korai szakaszában történik, akkor annak megvan az oka, hogy annak a babának miért nem szabad megszületnie. Persze, tudom, hogy nehéz lehet feldolgozni.

De biztos, hogy ha egyszer az a gyerkőc a kezünkben lesz, az mindennél nagyobb boldogság.

Pl. az egyik barátnőmmel közölte az orvosa, hogy nagyon rosszak az eredményei, sajnos nem lehet gyereke. Most egy 5 éves kislány boldog édesanyja, és tervezik a kistestvért. Unokatesóm az első kislányával szívbeteg lett, és azt mondták, hogy a saját érdekében ne vállaljon mégegy gyereket, a második lányával semmilyen problémája nem volt. Tehát azért a sok negatív dolog mellett, vannak pozitív dolgok is, de ha ennyire félsz, akkor keresd fel a nőgyógyászodat, és kérd meg, hogy alaposan vizsgáljon ki, hogy nincs-e szervi baja, hogy nem sikerül teherbe esned. Aztán fel a fejjel!

Bocsi, ha hosszúra sikerültem. :)))

2009. máj. 7. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Én vagyok az ellenpélda meg lehet az is aki tiszta idióta hogy így gondolkodik....

Sajnos nekünk sem jön a babó már 3 éve , és mióta ezt az oldalt olvasgatom egyre inkább az a tudat erősödik bennem hogy sajna annyi ellenpélda van hogy nem tud teherbe esni meg hogy elvetél hogy én úgy gondolom ha nekem megfogan a babám akkor tuti ki fogom hordani nem megy majd el és semmi baj nem lesz mert ha nehezen fogan akkor simán kihordom és megszülöm , és ha másnak nehéz akkor majd én megmutatom hogy nekem milyen könnyű lesz , bár lehet ez csak a tudat és nem így lesz de így gondolom hogy tanulva más sikertelenségéből , kudarcából , én ügyesebb és okosabb leszek , talán így könnyebb....

Ne hurrogjatok le érte légyszi....

2009. máj. 7. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, jó hozzá állás!!!:)

Mindegyikünknek igy kell/kellene gondolkodni!

Sok sikert!

2009. máj. 7. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm...
2009. máj. 7. 17:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm, hogy megosztottátok velem az érzéseiteket! Elsőnek: Nagyon sajnálom ami történt, tudom mit érzel én is veszítettem már el egy 11 hetes magzatot.

Azt nem írtam, hogy nekem már van egy 2,5 éves kislányom, tesót szeretnénk. Még talán jobban mint az elsőt. Az a rögeszmém, hogy ha az első baba nem jött volna össze, akkor csak nekünk fájt volna, de így a lányomnak nem tudok megadni valamit, ami szerintem mindennél fontosabb. Ezért vagyok ennyire letörve. Amúgy járok orvoshoz, most kezdtem a 3. closti kúrámat eddig ebben nagyon bíztam, de így sem sikerült. Meg már fiatal sem vagyok, holnap leszek 38. A 3. válaszolónak: Nem vagy idióta, bízzál benne, hogy te majd megmutatod, drukkolok, hogy így legyen. Mindenkinek kell valami kapaszkodó.

2009. máj. 7. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Köszönöm szépen , lehet hogy csak kapoaszkodó nem tudom de így gondolom.

Holnapra nagyon boldog szülinapot , és az meg butaság szerintem hogy valamit nem tudsz a kicsi lányodnak megadni , ezt felejtsd el...ez butaság.

2009. máj. 7. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Mi is tavaly március óta próbálkozunk, azóta idén januárban csak a teszt lett pozitív, a baba nem maradt meg...

Most nagyon sokat késik, de biztosan meg fog jönni, egy hete még negatív lett, de már tesztelni sem akarok. Ha baba, akkor baba lesz akkor is, ha később tudom is meg, vigyázni úgyis vigyázok magamra. Ha meg megjön, akkor legalább a teszt árát megspóroltam. Csak ez a kíváncsiság ne lenne...:-)

Amúgy ez az oldal tényleg mintha azt vésné az agyamba, hogy milyen nehéz teherbe esni, lassan én is azt hiszem, hogy baj van, de még nem szántam rá magam az alapos kivizsgálásra. Első gyerek lenne, csak jönne már, mert nagyon-nagyon várjuk...:-)

2009. máj. 7. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) Én is ugyanigy érzek. Szinte már a rögeszmémmé vált ez a babaprojekt. Pedig tudom, hogy nem szabadna. Néha azon gondolkozom, hogy el kellene mennem phszihiáterhez, hátha lazítana kicsit rajtam. Tudom, hogy ezért nem is sikerül. :(
2009. máj. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!