Szedett valaki L-thyroxin tablettát teherbeesés előtt? Sikerült rögtön?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 14:12
11/23 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem, szellemcsikos lett! Férjem szerint csak én látom. Szerintetek?
2009. aug. 16. 11:06
12/23 anonim válasza:
2 napot késett most?Elvileg lehet baba, de szerintem holnapután reggel is tesztelj.Sok sikert, és írd majd meg az eredményt
13/23 A kérdező kommentje:
A szellemcsikos tesztből picit később látható lett. Akkor ez most +?
2009. aug. 17. 10:28
14/23 anonim válasza:
Szia,a 3.5 hós kislány anyuja vagyok.Hát reméljük hogy pozitív,bár a 10 perc utáni eredmény már nem biztos hogy valós,ezt a teszt tájékoztatója is biztos írja.Végülis,napról-napra erősebb lesz a hcg tartalom a vérben,úgyhogy ha baba van,akkor érdemes ismételni a tesztet 1-2 nap múlva.Jujj de izgis,annyira drukkolok neked hogy baba legyen...:))) Én vennék a helyedben egy erős tesztet mint pl. One Step vagy Gravi Hcg,és megismételném holnap.Ha van valami fejlemény akkor írjál ám. :)))
15/23 A kérdező kommentje:
Ma az 5. nap hogy nem jött a nemvárt, én hiszek annak a tesztnek, remélem nem hiába. Várok jövőhétig és megyek dokihoz, aztán jelenkezek. Szoritsatok! :-)
2009. aug. 18. 20:27
16/23 anonim válasza:
Naná,hogy szorítunk,és nagyon izgulunk is érted.Én is hinnék a tesztnek,mert azért ha halványan is de pozitív az a teszt.:)))Amint friss híred van jelentkezz,és nagyon-nagyon sok sikert!:)))
A 3.5 hós kislány anyuja
17/23 A kérdező kommentje:
Jelentkezem jövő héten! :-)
2009. aug. 20. 14:00
18/23 A kérdező kommentje:
Sajna ma elkezdtem vérezni, voltam a kórházban úgy néz ki már nincs baba. Azért még reménykedem. :-(
2009. aug. 23. 20:55
19/23 anonim válasza:
Na,te szegény!Teljesen lelombozott a hír,hogy úgy néz ki hogy nincs már baba.Mondtak valamit ezzel kapcsolatban,hogy még bizakodsz?Csináltak ultrahangot is?Annyira drukkoltam neked!Fel a fejjel,te csak menj tovább az utadon,mert van segítség a pajzsmirigy problémákra,és jó ez a gyógyszer is.Soha semmilyen gyógyszert nem szedek(elvből) de a baba miatt beszedtem,és látod,egy tünemény anyukája vagyok.Én továbbra is drukkolok. :)))
A 3.4 hós kislány anyukája
20/23 A kérdező kommentje:
Hát már a reményem is elszállt. Amikor még irtam, hogy reménykedem még nem véreztem annyira, de utána már rendesen megjött. Bár furának tartom, hogy 2 nap rendes vérzés, 3. nap kevesebb, ma meg semmi. Remélem nem lesz belőle baj, remélem kitisztultam rendesen. Megyek uh-ra valamelyik nap, remélem rendben lesz minden. Köszi az aggódást, nagyon kedves vagy! :-)
2009. aug. 26. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!