Szedett valaki L-thyroxin tablettát teherbeesés előtt? Sikerült rögtön?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 14:12
1/23 anonim válasza:
Szia!Erre Én is kiváncsi lennék,mivel ezt szedem már jó pár éve,mi még csak 3 hónapja próbálkozunk,remélem hamarosan jön a baba.
2/23 anonim válasza:
Én euthyrox-ot szedek,azt hiszem ugyanaz a hatóanyaga.Én egy hónap szedés után estem teherbe,már 4 éve szedem,most szeretnénk 2. babát, de még nem jött össze
3/23 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Én holnapra nem várom, bár tegnap negativ tesztem lett. :-( Amúgy csak most kezdtünk el próbálkozni. eddig nem volt problémám a teherbeeséssel, igaz azelőtt tablettára sem volt szükségem. Sok sikert!
2009. aug. 13. 14:41
4/23 anonim válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de mik ezek a tabletták??
5/23 anonim válasza:
Pajzsmirigy problémára irják fel.Engem megmütöttek vele,és azért kell szednem,hogy pótólja azt a hormont amit a pajzsmirigy termel.
6/23 anonim válasza:
Én L-Thyroxint szedtem a várandósságom előtt,és onnantól hogy nem védekeztünk,a 4-ik hónapban lettem babás. :) (Életem leghosszabb 4 hónapja volt,mert annyira akartam ezt a kis tündért!) És így lettem boldog anyukája,a most 3.5 hós kislánykámnak aki csodaszép.Ja és jó hír,hogy miután megszültem,helyreállt 100 %-ig a pajzsmirigyem,és már egyáltalán nem kell szednem az L-Thyroxint...:)))
7/23 anonim válasza:
Köszönöm a válaszaitokat (és gratula akinek összejött :), akinek még nem, annak meg sok sikert!)
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még egy kérdésem lenne a 3,5 hós kislány anyukájához. Mikor teherbe estél, akkor még nem volt rendben a hormonszinted és azért nem sikerült rögtön teherbeesned? Mert nekem már elakarta venni fél éven belül a gyógyszert a doki, de mivel mondtam, hogy babát szeretnék, azt mondta, akkor szedjem tovább. De azért mégis félek, hogy nem jön össze majd. Ma nem várom, remélem nem jön meg.
2009. aug. 14. 13:32
9/23 anonim válasza:
A 3.5 hós kislány anyukája vagyok!Igen,amikor elkezdtünk próbálkozni akkor éppen alul működött a pajzsmirigyem,de hogy ettől nem estem-e teherbe,az kérdéses.Végülis csak 4 hónapot próbálkoztunk és összejött,bár ezt akkor nagyon türelmetlenül éltem meg!Életem leghosszabb 4 hónapja volt. :) Ne arra gondolj hogy nem jön össze,légy pozitív,és ha ügyesen betartod a gyógyszer szedését simán össze fog jönni a baba.Ja,és még valami: Én 5 hetente mentem várandósan pajzsmirigy ellenőrzésre (vérvétel) és ez orvosi javaslatra történt,hogyha valami drasztikus változás van,az hamar derüljön ki.Nagyon sok sikert kívánok a kis babához,és ha összejött akkor írd meg légyszi.Bejelölöm ezt a kérdést,és majd sűrűn visszanézek hogy válaszoltál-ePuszi
.
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem pár évvel mikor el kezdtem szedni a gyógyszert, akkor azt mondta a doki, hogy olyan rossz a hormonműködésem, hogy nem tudnék teherbe esni. Mint irtam, most már elakarta venni tőlem, úgyhogy gondolom rendbe jött. Remélem. Tegnapra nem vártam, holnapig ha nem jön meg akkor csinálok tesztet és megirom az eredményt. :-)
2009. aug. 15. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!