Milyen a szellemcsikos terhessegi tesz?
Figyelt kérdés
lehet, h buta a kerdes, de nem nagyon vagyok tapasztalt ezugyben, es a teszt, amit csinaltam, a control csik nagyon-nagyon halovany es a tesztablakban pedig a hatter elsotetult, a csik helye pedig hofeher marad...ez a szellemcsikos? vagy csak egyszeruen egy negativ teszt?2009. aug. 13. 13:04
1/4 anonim válasza:
ha szellemcsíkos, akkor a tesztvonal(azaz, ha jól emlékszem a terhességet jelző csík)is megjelenik, de nem színes. Ez egyértelműen negatív. Ha a terhességet jelző csík is megjelenik, de halvány és az is színes mint a másik csík, akkor az majdnem tuti, hogy halvány pozitív.
2/4 anonim válasza:
A szellemcsíkot alig lehet látni, inkább csak sejteni, és nem színes, hanem szürke vagy fehér. Előfordulhat, hogy csak bizonyos szögben, vagy fény felé tartva látszik.
3/4 A kérdező kommentje:
en ezt akkor most nem ertem...akkor az enyem szellemcsikos,vagy nem? latszik a csik, de a leiras szerint lilas-rozsaszines csik lenne a pozitiv eredmeny, ehhez kepest a tesztablak lett rozsaszin, a csik pedig feher...
2009. aug. 13. 14:49
4/4 A kérdező kommentje:
ja, es a szellemcsikos teszt terhesseget sejtet, vagy csak hamis remeny?
2009. aug. 13. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!