Lehetséges az, hogy a Gabriel 25-ös gyors teszt,
állandóan negatívot mutat? Próbálkozzak esetleg
mással, de mivel? Írjatok!
Szia!
Mizújs Veled? Van valamilyen fejlemény? Dokihoz sikerült menni? Nekem még mindig semmi,a dokimnak pedig nincs szabad időpontja:( 3as voltam (azaz Letti)
2012. nov. 15. 10:41
22/31 A kérdező kommentje:
Szia Letti! Ma (42. napon) teszteltem, de sajna újra negatív lett! Felhívtam a dokimat, mondta menjek el egy UH-ra hozzá, vagy ma, vagy vasárnap, vagy kedden. Ma sajna már nem tudtam menni, valószínű vasárnap megyek. Majd megírom mi lett! Neked szorítok!! :)) Katica
Szia Katica! Szorítok Neked! Én is próbálkozom bejelentkezni.. Reménykedem, hogy jó híreket hallunk, csak a teszt még nem mutatja ki!!Letti
2012. nov. 15. 14:07
24/31 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy mindkettőnknek jó hírrel szolgál, majd a dokija!:) Nagyon szorítok neked és persze azért picit még magamnak is! :) Nehezen telnek a napok...... de vasárnap már okosabb leszek! Majd írok, hogy mi lett!:)
25/31 A kérdező kommentje:
Ma voltam a dokimnál. Meg nézett UH-n és látott egy 1 cm-es vesetál(babszem) alakú kis valamit. Nem mondott semmit, azt javasolta teszteljek és ha 2 hét múlva sem jön meg, menjek vissza és újra megnéz. Lett még egy kis reményem.....:) Nálad mizujs?
Ezt nem értem! Ha az a kis babszem esetleg petezsák lenne, akkor a tesztnek már simán pozinak kellene lenni!
Azért szurkolok!
2012. nov. 19. 06:09
27/31 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy még nem volt petezsáknak mondható szakaszban, elég hosszú ciklusaim voltak a closti szedése előtt, talán ezért vár még ki a dokim.
Szia Katica! Én sajnos tegnap elkezdtem barnázni (elején kicsit, aztán erősödött). Voltam dokinál, meg is vizsgált, azt mondta nem lát semmit, teszteljek ma.. Ez megtörtént, full negatív, úgyhogy nem is reménykedem.. Még mindig csak barna, nem is igazán értem, hogy mi van...
Te hogy vagy?Letti
2012. nov. 20. 08:03
29/31 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap este megjött, elég intenzíven, de nem keseredtem el. Még ez a hónapom van, hogy szedhetem a clostit, megpróbálok mindent amit lehet, vezetem a hőgörbét, ovulációs tesztet rendeltem és ha itt az idő beleadunk mindent. :) Neked szorítok, lehet még, hogy babás vagy. Majd írj, hogy hogyan alakultál. :)
Üdv : Katica
Szia Katica!Sajnálom, hogy megjött, de valóban: új hónap új remény! Szerintem is jönni fog a baba, ne keseredjen el egyikünk sem:)) Bár reggel elég rossz kedvem volt, de igyekszem pozitívan hozzáállni.. Remélem nekem is megjön rendesen (a doki méhen kívüli terhességgel is riogatott) és lehet várni a nemvártat:))Drukkolok! Letti
2012. nov. 20. 15:34
Kapcsolódó kérdések: