Lehetséges az, hogy a Gabriel 25-ös gyors teszt, állandóan negatívot mutat? Próbálkozzak esetleg mással, de mivel? Írjatok!
Szia!
Ez a kérdés éaz erre adott válaszok adnak még némi plusz reményt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3-as voltam
Szia 3-as! :)
Nagyon szépen köszönöm a linket , amit küldtél, talán van még pici remény a babára nálam is. :) Hétfőn felkeresem a dokimat és remélem jó hírekkel fog majd szolgálni nekem! :) Még egyszer köszi!
Szerintem ez még simán lehet baba :)
Nekem is úgy volt, hogy nem jött meg, pár nap múlva csináltam egy tesztet, negatív volt. Gondoltam még korán van, így nem hogy a javasolt 48 órát kivártam a következővel, hanem mivel nem akartam csalódni, még plusz egy napot, tehát már ekkor egy hete késett... persze negatív volt :(
Olyan mérges lettem, hogy nem is foglalkoztam vele utána. Az ismerősöknek is mondtam, hogy ezt nem értem, de lehet nem is baj, lehet nem is kell még nekünk gyerkőc. Akkor kezdtünk el ugyanis próbálkozni, az volt az első hónap.
Kb egy hét múlva viszont a moziban rosszul lettem a popcorn illatétól, akkor vettem egy tesztet és az már nagyon is pozitív volt! :)
Azóta már 7 hónapos elmúlt a kislányom :)
Úgyhogy még lehet bármi! Drukkolok! :)
Tavalyi esetem:
Okt. 9-én volt utoljára menstruációm.
November 19-én teszteltem pozitívat. (Gabriel)
Clostit csak az első gyereknél szedtem, de akkor lettem terhes, mikor már befejeződött a kúra (ráadásul a második).
Gondolom, kihatott még a következő hónapokra is.
#15-ös!
Nem tudtam ma elérni a dokimat! Még kivárok, ma egyre erősebb megjön érzéseim voltak dután, eddig még semmi, ma volt a 39. napom! Nálad mizujság van már valami ? Írj!!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!