Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az, hogy a Gabriel...

Lehetséges az, hogy a Gabriel 25-ös gyors teszt, állandóan negatívot mutat? Próbálkozzak esetleg mással, de mivel? Írjatok!

Figyelt kérdés

2012. nov. 9. 14:20
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
06:41-es válaszolónak. Nálam elvileg semmi más probléma nincsen, hiszen mielőtt elkezdtem szedni a clostit, a párom is és én is, átestünk vizsgálatokon. Minden negatívnak bizonyult,az én esetemben, egyedül a peteérés az ami, nem igazán működött. Az első hónap után viszont nagyon jók voltak az eredményeim a doki szerint. Ezért mertem most kicsit álmodni. De nem adom fel ilyen könnyen ,nem az a fajt vagyok. Köszi a választ! :)))
2012. nov. 10. 09:34
 12/31 A kérdező kommentje:
Szia 15:31-es. Ezek szerint, te pontosan tudod, milyen érzés az a sok negatív teszteredmény, nagyon sajnállak, nem lehet egyszerű. De mindig reménykedni kell és én még tudok, merek remélni. Azt kívánom neked, minél hamarabb sikerüljön a baba: :)))
2012. nov. 10. 09:39
 13/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a kérdés éaz erre adott válaszok adnak még némi plusz reményt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

3-as voltam

2012. nov. 10. 10:31
 14/31 A kérdező kommentje:

Szia 3-as! :)

Nagyon szépen köszönöm a linket , amit küldtél, talán van még pici remény a babára nálam is. :) Hétfőn felkeresem a dokimat és remélem jó hírekkel fog majd szolgálni nekem! :) Még egyszer köszi!

2012. nov. 10. 12:29
 15/31 anonim ***** válasza:
megírnád majd légyszives mit mondott? velem is ez van, csak nem szedem a clostit.
2012. nov. 11. 16:13
 16/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még simán lehet baba :)

Nekem is úgy volt, hogy nem jött meg, pár nap múlva csináltam egy tesztet, negatív volt. Gondoltam még korán van, így nem hogy a javasolt 48 órát kivártam a következővel, hanem mivel nem akartam csalódni, még plusz egy napot, tehát már ekkor egy hete késett... persze negatív volt :(

Olyan mérges lettem, hogy nem is foglalkoztam vele utána. Az ismerősöknek is mondtam, hogy ezt nem értem, de lehet nem is baj, lehet nem is kell még nekünk gyerkőc. Akkor kezdtünk el ugyanis próbálkozni, az volt az első hónap.

Kb egy hét múlva viszont a moziban rosszul lettem a popcorn illatétól, akkor vettem egy tesztet és az már nagyon is pozitív volt! :)

Azóta már 7 hónapos elmúlt a kislányom :)

Úgyhogy még lehet bármi! Drukkolok! :)

2012. nov. 12. 11:45
 17/31 anonim ***** válasza:

Tavalyi esetem:

Okt. 9-én volt utoljára menstruációm.

November 19-én teszteltem pozitívat. (Gabriel)

Clostit csak az első gyereknél szedtem, de akkor lettem terhes, mikor már befejeződött a kúra (ráadásul a második).

Gondolom, kihatott még a következő hónapokra is.

2012. nov. 12. 11:48
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a biztatást! Nagyon jó volna, ha tényleg baba lenne a pocakomban!:)) Még várok, hiszen ezek szerint még bőven van reményem, igaz 3 negatív teszten vagyok túl!!! Majd írok a fejleményekről..... :))
2012. nov. 12. 12:33
 19/31 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy szerintetek akkor most mikor teszteljek, meddig van még reményem? Mikor forduljak a dokimhoz? Milyen tesztel próbálkozzak?? :)
2012. nov. 12. 12:43
 20/31 A kérdező kommentje:

#15-ös!

Nem tudtam ma elérni a dokimat! Még kivárok, ma egyre erősebb megjön érzéseim voltak dután, eddig még semmi, ma volt a 39. napom! Nálad mizujság van már valami ? Írj!!!:))

2012. nov. 12. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!