Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a bajom?! , -még...

Mi lehet a bajom?! , -még mindig megvan a hányinger, meg az összes tünet, már nagyon idegesít, vajon mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nekem az lenne a problémám,hogy én már voltam az egyik héten nőgyógyásznál,az leküldött rá 6 napra,(szerdára)a az ultrahangra,mivel egy csütörtöki napon voltam,-de aki az ultrahangot végezte,az azt mondta,hogy terhességet nem lát!

És pedig már ez előtt is voltam orvosnál,-mégpedig a háziorvosomnál,neki is elpanaszoltam az összes tünetemet,és az pedig leküldött a laborba,és ott csináltak egy terhességi tesztet,de az másnap negatív lett.És igen,merem kijelenteni,hogy eddig az összes,úgymond 'terhességi tünetem' előjött,-sajnos nem tudok erre más szót mondani,-de ha valaki nem nagyon értené,hogy milyen tüneteim is voltak,akkor leírom!:

-Hányinger,(ez volt a leggyakoribb),

-Szédülés,(ami ma reggel is volt),

-Szomjúságérzet,

-Étvágytalanság,

-Farkaséhség,(ami már régebben is volt),

-Kívánósság,

-Mellfájdalom,

-Állandó vizelési inger,

-Hangulatváltozás,

-Megváltozott 'rossz'közérzet,

-Puffadás,

-Ilyen átlátszó,szagtalan vízszerű folyás,

-Magas testhő, és kb.ennyi,ha jól tudom.

Jah nem,mert azt is észrevettem magamon,hogy ilyen furcsa érzés volt korábban a hasamban,meg visszagondoltam a múlthéten arra,amikor az ultrahangos vizsgált engem azzal a készülékkel,akkor csak egy bizonyos helyen vizsgált,méghozzá a bal petefészeknél,-mintha körözött volna vele,-és rá nem is olyan sokára ott is napokig furcsa mozgolódásokat éreztem!!

Mit tehetnék még???Ez a bizonytalanság nekem egyáltalán nem jó,pedig már két orvosnál is voltam!!Ha valaki tud nekem ezzel kapcsolatban mondani valamit,köszönöm,és várom a válaszokat!

Üdv:.Erika. *.*

2012. nov. 9. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még annyi lemaradt,hogy azok az emberi lények is betegek lehetnek,akiknek korábban semelyik felmenőjük nem volt az,egészségesen élnek,nem dohányoznak,alkoholizálnak,stb.Azért ezt te sem gondolhattad komolyan,hogy csak ezekért téged elkerülhet egy esetleges betegség!!De kívánom,hogy NE így legyen( mármint ne légy beteg)!!!
2012. nov. 9. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Mióta késik a menstruációd? A méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt, mert a hcg akkor is termelődik.

Mikor csináltál utoljára tesztet?

2012. nov. 10. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Hm....lehet nem is késik a kérdezőnek??!!
2012. nov. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!