Mi lehet a bajom?! , -még mindig megvan a hányinger, meg az összes tünet, már nagyon idegesít, vajon mi lehet ez? Többi lent.
Nekem az lenne a problémám,hogy én már voltam az egyik héten nőgyógyásznál,az leküldött rá 6 napra,(szerdára)a az ultrahangra,mivel egy csütörtöki napon voltam,-de aki az ultrahangot végezte,az azt mondta,hogy terhességet nem lát!
És pedig már ez előtt is voltam orvosnál,-mégpedig a háziorvosomnál,neki is elpanaszoltam az összes tünetemet,és az pedig leküldött a laborba,és ott csináltak egy terhességi tesztet,de az másnap negatív lett.És igen,merem kijelenteni,hogy eddig az összes,úgymond 'terhességi tünetem' előjött,-sajnos nem tudok erre más szót mondani,-de ha valaki nem nagyon értené,hogy milyen tüneteim is voltak,akkor leírom!:
-Hányinger,(ez volt a leggyakoribb),
-Szédülés,(ami ma reggel is volt),
-Szomjúságérzet,
-Étvágytalanság,
-Farkaséhség,(ami már régebben is volt),
-Kívánósság,
-Mellfájdalom,
-Állandó vizelési inger,
-Hangulatváltozás,
-Megváltozott 'rossz'közérzet,
-Puffadás,
-Ilyen átlátszó,szagtalan vízszerű folyás,
-Magas testhő, és kb.ennyi,ha jól tudom.
Jah nem,mert azt is észrevettem magamon,hogy ilyen furcsa érzés volt korábban a hasamban,meg visszagondoltam a múlthéten arra,amikor az ultrahangos vizsgált engem azzal a készülékkel,akkor csak egy bizonyos helyen vizsgált,méghozzá a bal petefészeknél,-mintha körözött volna vele,-és rá nem is olyan sokára ott is napokig furcsa mozgolódásokat éreztem!!
Mit tehetnék még???Ez a bizonytalanság nekem egyáltalán nem jó,pedig már két orvosnál is voltam!!Ha valaki tud nekem ezzel kapcsolatban mondani valamit,köszönöm,és várom a válaszokat!
Üdv:.Erika. *.*
Mióta késik a menstruációd? A méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt, mert a hcg akkor is termelődik.
Mikor csináltál utoljára tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!