Mi lehet a bajom?! , -még mindig megvan a hányinger, meg az összes tünet, már nagyon idegesít, vajon mi lehet ez? Többi lent.
Nekem az lenne a problémám,hogy én már voltam az egyik héten nőgyógyásznál,az leküldött rá 6 napra,(szerdára)a az ultrahangra,mivel egy csütörtöki napon voltam,-de aki az ultrahangot végezte,az azt mondta,hogy terhességet nem lát!
És pedig már ez előtt is voltam orvosnál,-mégpedig a háziorvosomnál,neki is elpanaszoltam az összes tünetemet,és az pedig leküldött a laborba,és ott csináltak egy terhességi tesztet,de az másnap negatív lett.És igen,merem kijelenteni,hogy eddig az összes,úgymond 'terhességi tünetem' előjött,-sajnos nem tudok erre más szót mondani,-de ha valaki nem nagyon értené,hogy milyen tüneteim is voltak,akkor leírom!:
-Hányinger,(ez volt a leggyakoribb),
-Szédülés,(ami ma reggel is volt),
-Szomjúságérzet,
-Étvágytalanság,
-Farkaséhség,(ami már régebben is volt),
-Kívánósság,
-Mellfájdalom,
-Állandó vizelési inger,
-Hangulatváltozás,
-Megváltozott 'rossz'közérzet,
-Puffadás,
-Ilyen átlátszó,szagtalan vízszerű folyás,
-Magas testhő, és kb.ennyi,ha jól tudom.
Jah nem,mert azt is észrevettem magamon,hogy ilyen furcsa érzés volt korábban a hasamban,meg visszagondoltam a múlthéten arra,amikor az ultrahangos vizsgált engem azzal a készülékkel,akkor csak egy bizonyos helyen vizsgált,méghozzá a bal petefészeknél,-mintha körözött volna vele,-és rá nem is olyan sokára ott is napokig furcsa mozgolódásokat éreztem!!
Mit tehetnék még???Ez a bizonytalanság nekem egyáltalán nem jó,pedig már két orvosnál is voltam!!Ha valaki tud nekem ezzel kapcsolatban mondani valamit,köszönöm,és várom a válaszokat!
Üdv:.Erika. *.*
Azért ne essünk át a ló túloldalára,mert oké,hogy amit fenn leírtál az valóban utalhat terhességre....meg kb. vagy 10 féle betegségre is.Én nem akarok rosszindulatú lenni és az ördögöt a falra festeni,de nem mindig a terhességgel kell takarózni.
Ha a teszt,UH is azt mutatta ki,hogy nincs baba,akkor ott sajnos/vagy nem sajnos (ezt te tudod),de nincs baba.
Lehet hogy idegi alapon vannak ezek a problémák nálad:stressz,kimerültség,stb.
Én másban is elkezdenék gondolkodni,nem csak abban,hogy állapotos lehetsz.
Szerintem menj el magánrendelésre egy másik nőgyógyászhoz, aki helyben meg is nézi ultrahanggal, nincs-e méhen kívüli terhesség véletlenül.
Amit eddig leírtál, az igazából csak 1 orvosi vizsgálatnak felel meg, nem kettőnek.
Kedves második válaszoló:Nem tudom miből gondolod,hogy nemcsak terhességre utalhatnak a tünetek,amikor én egészségesen születtem,táplálkozom rendesen,nem élek egészségtelenül,nem vagyok semmilyen szenvedélybeteg,és mégcsak nem is stresszelek!
És mostmár tényleg nem tudom el se képzelni,hogy hova,kihez forduljak ezzel a problémámmal,mert amikor még nem volt párom,akkor ezeknek a tüneteknek még nyomuk sem volt,csak amikor úgymond 'szexuális életet kezdtem élni',azóta vannak ezek a tünetek,és már tényleg nagyon kiborító!!
Pl:.ma is reggeliztem rendesen,ittam kávét is,de sosem éhgyomorra iszom azt,még megérteném,ha a hányingerem azért lenne,de nem!..
És most is úgy fájnak a melleim,hogy majd le szakadnak!!...
3.válaszoló:Hát én már gondoltam a méhen kívüli terhességre is,de az az igazság,hogy az én családomban nem volt még senki méhen kívüli terhes,de tudom,hopgy előfordulhat a nélkül is. ..
És ma reggel mondjuk eléggé nyilalt a petefészkeimnél,-bár ha orvosoknál voltam,akkor nem tudom,de ha méhen kívüli is lennék/lettem volna,azt már észre kellett volna venniük,nem?
Hát mindenesetre nagyon félek ettől. ...
mikor volt az utolsó menstruációd??
Mert ez jelenleg elég fontos kérdés.
Ha méhen kívüli terhességről lenne szó, azt is kimutatná a terhességi teszt, sőt az orvosnak is gyanakodnia kellene.
Az viszont biztos, hogy tényleg fontos, hogy mikor kellett volna megjönnie.
3. vagyok. Tényleg menj el dokihoz, mert lehet, hogy először olyan korán voltál, hogy még nem látták, de azóta növekszik...
De elvileg a HCG teszt kimutatná akkor is, ha méhen kívüli, úgy tudom. Szóval tesztelhetsz is egyet, hogy megnyugodj.
De azért tényleg lehet más is, pl. a gázok :) Én ha nagyon odafigyelek, mindenfélét képes vagyok érezni a hasamban, a petefészkemben, méhemben :)
2. vagyok.Én esküszöm nem kötekedésből írtam,amit írtam.Ne háborodj ezen fel!De ezek a tünetek simán lehetnek pszichésen is.
Én pl. kb. vagy 4 hónapja "terhes" vagyok /vagyis lennék/,mert az összes létező tünetem megvan,annyira szeretnék 2. babát.Aztán persze szó sincs babáról:csupán sokszor már jobban odafigyelek magamra,mint azt "kellene".Pontosan tudom milyen teherbe esni,ezért is gondoltam egyből,hogy jön a kistesó.
De egyébként lehetnek hormon problémáid is,de ez csak egyetlen példa a lehetséges betegségek közül.
Amúgy a legelső UH-t pontosan azért csinálják,hogy tökéletesen kizárhassák a méhen kívüli terhességet.Ezt még akkor is el szokták végezni,ha negatívat tesztel valaki,de fenn áll a gyanú a terhességre.A te esetedben még ezt sem látszódott,tehát azért írtam,hogy nagyon valószínű,hogy nincs baba a dologban.
És ahogy az egyik válaszoló is írta: a képzeletben hatalmas ereje tud lenni,főleg ha nagyon szeretnél már babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!