Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a bajom?! , -még...

Mi lehet a bajom?! , -még mindig megvan a hányinger, meg az összes tünet, már nagyon idegesít, vajon mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Nekem az lenne a problémám,hogy én már voltam az egyik héten nőgyógyásznál,az leküldött rá 6 napra,(szerdára)a az ultrahangra,mivel egy csütörtöki napon voltam,-de aki az ultrahangot végezte,az azt mondta,hogy terhességet nem lát!

És pedig már ez előtt is voltam orvosnál,-mégpedig a háziorvosomnál,neki is elpanaszoltam az összes tünetemet,és az pedig leküldött a laborba,és ott csináltak egy terhességi tesztet,de az másnap negatív lett.És igen,merem kijelenteni,hogy eddig az összes,úgymond 'terhességi tünetem' előjött,-sajnos nem tudok erre más szót mondani,-de ha valaki nem nagyon értené,hogy milyen tüneteim is voltak,akkor leírom!:

-Hányinger,(ez volt a leggyakoribb),

-Szédülés,(ami ma reggel is volt),

-Szomjúságérzet,

-Étvágytalanság,

-Farkaséhség,(ami már régebben is volt),

-Kívánósság,

-Mellfájdalom,

-Állandó vizelési inger,

-Hangulatváltozás,

-Megváltozott 'rossz'közérzet,

-Puffadás,

-Ilyen átlátszó,szagtalan vízszerű folyás,

-Magas testhő, és kb.ennyi,ha jól tudom.

Jah nem,mert azt is észrevettem magamon,hogy ilyen furcsa érzés volt korábban a hasamban,meg visszagondoltam a múlthéten arra,amikor az ultrahangos vizsgált engem azzal a készülékkel,akkor csak egy bizonyos helyen vizsgált,méghozzá a bal petefészeknél,-mintha körözött volna vele,-és rá nem is olyan sokára ott is napokig furcsa mozgolódásokat éreztem!!

Mit tehetnék még???Ez a bizonytalanság nekem egyáltalán nem jó,pedig már két orvosnál is voltam!!Ha valaki tud nekem ezzel kapcsolatban mondani valamit,köszönöm,és várom a válaszokat!

Üdv:.Erika. *.*

2012. nov. 9. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mióta késik a mensid?
2012. nov. 9. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Azért ne essünk át a ló túloldalára,mert oké,hogy amit fenn leírtál az valóban utalhat terhességre....meg kb. vagy 10 féle betegségre is.Én nem akarok rosszindulatú lenni és az ördögöt a falra festeni,de nem mindig a terhességgel kell takarózni.

Ha a teszt,UH is azt mutatta ki,hogy nincs baba,akkor ott sajnos/vagy nem sajnos (ezt te tudod),de nincs baba.

Lehet hogy idegi alapon vannak ezek a problémák nálad:stressz,kimerültség,stb.

Én másban is elkezdenék gondolkodni,nem csak abban,hogy állapotos lehetsz.

2012. nov. 9. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el magánrendelésre egy másik nőgyógyászhoz, aki helyben meg is nézi ultrahanggal, nincs-e méhen kívüli terhesség véletlenül.

Amit eddig leírtál, az igazából csak 1 orvosi vizsgálatnak felel meg, nem kettőnek.

2012. nov. 9. 12:28
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló:Nem tudom miből gondolod,hogy nemcsak terhességre utalhatnak a tünetek,amikor én egészségesen születtem,táplálkozom rendesen,nem élek egészségtelenül,nem vagyok semmilyen szenvedélybeteg,és mégcsak nem is stresszelek!

És mostmár tényleg nem tudom el se képzelni,hogy hova,kihez forduljak ezzel a problémámmal,mert amikor még nem volt párom,akkor ezeknek a tüneteknek még nyomuk sem volt,csak amikor úgymond 'szexuális életet kezdtem élni',azóta vannak ezek a tünetek,és már tényleg nagyon kiborító!!

Pl:.ma is reggeliztem rendesen,ittam kávét is,de sosem éhgyomorra iszom azt,még megérteném,ha a hányingerem azért lenne,de nem!..

És most is úgy fájnak a melleim,hogy majd le szakadnak!!...

2012. nov. 9. 12:31
 5/13 A kérdező kommentje:

3.válaszoló:Hát én már gondoltam a méhen kívüli terhességre is,de az az igazság,hogy az én családomban nem volt még senki méhen kívüli terhes,de tudom,hopgy előfordulhat a nélkül is. ..

És ma reggel mondjuk eléggé nyilalt a petefészkeimnél,-bár ha orvosoknál voltam,akkor nem tudom,de ha méhen kívüli is lennék/lettem volna,azt már észre kellett volna venniük,nem?

Hát mindenesetre nagyon félek ettől. ...

2012. nov. 9. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:

mikor volt az utolsó menstruációd??

Mert ez jelenleg elég fontos kérdés.

2012. nov. 9. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha méhen kívüli terhességről lenne szó, azt is kimutatná a terhességi teszt, sőt az orvosnak is gyanakodnia kellene.

Az viszont biztos, hogy tényleg fontos, hogy mikor kellett volna megjönnie.

2012. nov. 9. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Tényleg menj el dokihoz, mert lehet, hogy először olyan korán voltál, hogy még nem látták, de azóta növekszik...

De elvileg a HCG teszt kimutatná akkor is, ha méhen kívüli, úgy tudom. Szóval tesztelhetsz is egyet, hogy megnyugodj.

De azért tényleg lehet más is, pl. a gázok :) Én ha nagyon odafigyelek, mindenfélét képes vagyok érezni a hasamban, a petefészkemben, méhemben :)

2012. nov. 9. 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a válaszom az lenne hogy szerintem nagyon szeretnél egy babát és beképzeled a terhességi tüneteket és érzed is,mert annyira akarod.
2012. nov. 9. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok.Én esküszöm nem kötekedésből írtam,amit írtam.Ne háborodj ezen fel!De ezek a tünetek simán lehetnek pszichésen is.

Én pl. kb. vagy 4 hónapja "terhes" vagyok /vagyis lennék/,mert az összes létező tünetem megvan,annyira szeretnék 2. babát.Aztán persze szó sincs babáról:csupán sokszor már jobban odafigyelek magamra,mint azt "kellene".Pontosan tudom milyen teherbe esni,ezért is gondoltam egyből,hogy jön a kistesó.

De egyébként lehetnek hormon problémáid is,de ez csak egyetlen példa a lehetséges betegségek közül.

Amúgy a legelső UH-t pontosan azért csinálják,hogy tökéletesen kizárhassák a méhen kívüli terhességet.Ezt még akkor is el szokták végezni,ha negatívat tesztel valaki,de fenn áll a gyanú a terhességre.A te esetedben még ezt sem látszódott,tehát azért írtam,hogy nagyon valószínű,hogy nincs baba a dologban.

És ahogy az egyik válaszoló is írta: a képzeletben hatalmas ereje tud lenni,főleg ha nagyon szeretnél már babát.

2012. nov. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!