Márciusban hagytam abba a fog. Gátlót, valószínű, hogy azóta sincs pé. -em, de a nőgyógyászom azt mondja, hogy januárig várjunk a kezeléssel. Miért?
El kell telnie x időnek a két gyógyszer között?
Megmondom őszintén, hogy nem is a baba dolog miatt aggódok én, csak elég hosszú ciklusaim vannak (esetenként 60 napnál is hosszabbak), és félek, hogy ez mitől lehet, van-e valami bajom, stb. A nődokim azt mondta ne izguljak, de pl most is a 65. napnál tartok, és még nem jött meg. Ami alapvetően pozitív jel lenne, merthogy babát szeretnék, viszont 1 hete teszteltem, és negatív lett :(
Mostanában egyre sűrűbben azt érzem, hogy simán be fogok kattanni januárig... :( Volt/van valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat! :)
Azóta sem jött meg :( és így nem is nagyon tudok megnyugodni.
72. napomnál tartok, van egy ismerősöm, aki nőgyógyászati uh-n dolgozik, csinált nekem egy hüvelyi uh-t, azt mondta várjak türelemmel, elég vastag már a nyálkahártya (konkrét mm-t nem mondott, meg leletem sincs, mert ugye nem kaptam beutalót sem.......), meg fog az jönni. :/ Pár napig jobban éreztem magam, de most megint elkezdtem depizni. Úgy döntöttem, hogy legkésőbb jövőhéten hétfőn csinálok egy tesztet, csak az a baj, hogy ettől is félek, hogy negatív lesz, nehogy még jobban lehúzzon a dolog...
Mindegy, ha az is negatív lesz, felkeresek egy másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!