Lehetek ettől terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátommal hétvégén együtt voltunk, lefeküdtünk és már 3 napja késik a menstruációm. 1x megtörtént, h nem védekeztünk de nem ment el bennem, a "befejezést" a számmal végeztem... A késéssel összefügghet, hogy hüvelygombám volt és canesten hüvelytablettával lett kezelve? A másik "ok" amire gyanakszom, hogy kb 2 hetente vagyok beteg (most az orvos tüdőgyulladásra gyanakszik)és sok antibiotikumot szedtem mostanában? Vagy ezek függetlenek a teherbeeséstől? :/ Valaki segítsen... kétségbe vagyok esve...2012. nov. 7. 20:51
1/4 anonim válasza:
Igen, nagy az esély, hogy terhes vagy. Talán védekezni kéne.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg először is, ne ess kétségbe, nagyon kicsi esély van rá, hogy terhes vagy. 3 nap késés még semmi. Holnap térj be egy drogériába és vegyél egy tesztet, holnapután reggel csináld meg és megnyugszol a negatív teszttől.
3/4 anonim válasza:
Szerintem várj még a teszttel, mert ha még terhes is vagy pl. egy késői peteérés, azt még a tesz nem mutatja ki. Van olyan akinek csak mensi esedékessége után 10 napra lett pozitiv.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. AZ antibiotikum nagyban befolyásolja a mensit. Nekem volt, hogy 1 hónap ki is maradt, mert előtte antibiotikum szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!