Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vagyok terhes ugye?

Nem vagyok terhes ugye?

Figyelt kérdés
A barátommal együtt fürödtünk és hát gumi nélkül csináltuk de nem ment el hanem kihuzta,utána rá másnap meg jött.estétöl pedig elkezdtem szedni a legelső fog.gátlót,ugye nem vagyok terhes?Mert olvastam itt olyat,hogy van olyan lány akinek a terhesség ellnére is megjön.
2009. aug. 12. 21:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha vízben csináltátok akkor sztem nem gázos.
2009. aug. 12. 21:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem védekeztek igen is lehetsz terhes, még ha kihúzza előtte. Neked úgy látszik szerencséd volt. Igen van olyan aki terhesség alatt is menstruál, de másabb a mennyisége. Ne legyetek felelőtlenek, akkor inkább szedj gyógyszert, inkább óvszer mint egy abortusz. Nemde?
2009. aug. 12. 21:20
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
kevés esélye van
2009. aug. 12. 21:21
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
első válaszoló. miért más ha vízben csinálják? ugyanúgy megvan az esélye, olvasgass utána!
2009. aug. 12. 21:21
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Te olvas utána! A vízben elpusztulnak a hímivarsejtek!!!
2009. aug. 12. 21:22
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
Nem valószínű, ha másnap megjött. Az előváladék nem túl veszélyes ilyen szempontból. Viszont hülyék vagytok, érezd magad lebaszva! De egyelőre ne izgulj, legfeljebb majd ha jövő hónapban nem jön meg. :P
2009. aug. 12. 21:23
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
21:22: Te hülye vagy. Hogy pusztulnának már el? Mitől? Persze nem ideális nekik, de ha igazad lenne, akkor mindenki vízben szexelne és nem kéne más fogamzásgátlás. Nem?
2009. aug. 12. 21:25
 8/22 anonim válasza:
54%
Igaz.És mivan ha a hüvelybe nem is jutott víz?
2009. aug. 12. 21:27
 9/22 A kérdező kommentje:
de most akkor mivan?segitsetek már.ugyanugy megvan a havim mint ahogy eddig szine is ugyanolyan.
2009. aug. 12. 21:29
 10/22 anonim ***** válasza:

Kérdés:

Ha a közösülést vízben végezzük mennyivel kisebb az esélye a terhességnek? Egyáltalán van-e esélye, illetve kell-e óvszert használni?

Válasz:

Érdemben nem csökkenti a fogamzási valószínűséget!!! Ugyanakkor a hüvelyváladék nem azonos a vízzel, számos síkosító anyagot tartalmaz, a nemi együttlét ezt pedig mintegy kipumpálja onnan. A víz sokkal rosszabb kenőanyag, tehát nagyobb a veszélye a törvényszerűen bekövetkező mikrosérülések miatt a fertőződésnek.

Dr. Nagy László

Igaz-e, hogy a forró fürdő, és a szauna rossz hatással van a spermiumok termékenyítőképességére. Ha igen, hány fokostól kell érteni a forró fürdőt? Mennyi idő alatt regenerálódnak a szauna után?

Válasz:

Igen, ez igaz, a kifejezett hőhatás nagyon ronthatja a spermaképet. Ez annyira így van, hogy nem kell ehhez extrém magas hőmérséklet, a hivatásos gépkocsivezetők gyakran rossz termékenyítő képessége is abból adódik, hogy a herék a folyamatos vezetés közben a lábak, és az ülés közötti melegben helyezkednek el. Ez persze akkor semmi gondot nem okoz, ha egy férfi spermaképe kifejezetten jó. Ha azonban (és ez nem ritka) eleve csökkent a spermaszám, akkor a meleg fürdők, a szaunázás már termékenyítő képtelenséget okozhat. A regeneráció heteket vesz igénybe. Én azt hiszem tehát, hogy, ha a gyermeknemzés éppen nem aktuális kérdés, akkor nem kell tartani a fürdőktől, szaunázástól, ha viszont babát terveznek, akkor nem árt óvatosnak lenni.

Dr. Ács Nándor

Forrás: [link]

2009. aug. 12. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!