Elegem van a negatív tesztekből, elkeseredett vagyok! Nem adatik meg nekem sosem a baba?
Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul viselem ezt hogy nem sikerül a baba! Lassan úgy érzem depresszióssá válok, csak irigykedem azokra akiknek elsőre sikerült és a nagy pocakkal mászkáló kismamákra is! Úgy érzem nekünk sosem jön össze!2012. nov. 7. 08:06
31/37 anonim válasza:
Miért is van szünet egy hónap múlva?
Szerintem megérhet. Csak nem vár annyit a beágyazódásra, ha úgy sincs. 14. nap nálad is van.
Figyelj, az orvosok sem tudnak mindent!
Egyszer jártam úgy, hogy nem jött meg több, mint 6 hete. Elmentem orvoshoz, nézte, nézte, aztán adott gyógyszert, mert ebből nem lesz menstruáció. Be sem vettem a hormonokat, másnap megjött. Pedig nagyon jó orvos.
32/37 A kérdező kommentje:
Elege van a páromnak is, nekem is a sikertelenségből és jobbnak láttuk ha inkább most egy kicsit nem foglalkozunk ezzel a témával, mert én már lelkileg kivagyok nagyon, ezért amig pihi van addig kivizsgáltatjuk magunkat, egy normális hozzáértővel, hogy mi lehet a gond. Ha pedig kiderül hogy minden oké akkor belevágunk és várjuk a csodát ismét, de nagyon remélem hogy erre nem lesz szükség mert most decemberben megfogan a babánk, ebben nagyon reménykedem! A párom azt mondta hogy még egy utolsó esély a mostani .... remélem bejön!!!
2012. nov. 28. 10:51
33/37 anonim válasza:
Szerintem lazítanod kellene,borzasztóan görcsben vagy már. Amit írtam, foglalkozz a pároddal, szeressétek egymást, és hidd el jönni fog a baba! Menjetek el moziba, utazzatok el valahova, verd ki a fejedből ezt az egészet!
Mi is elmenünk tegnap munka után csavarogni, mert jött értem a párom, és látta, hogy magam alatt vagyok. Estére a világ is szebb lett. :)
34/37 anonim válasza:
A másik még amit akartam írni, gondold át, te mennyivel jobb helyzetben vagy, mint én! És lásd meg, hogy "a pohár félig tele". :)
35/37 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy!! :) De szerintem egyenlőek az esélyek mindig! 50-50 % !!! :)
2012. nov. 28. 11:36
36/37 anonim válasza:
Á, te próbálkozhatsz még 15 évig, míg én összesen 5.
37/37 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy mielőbb sikerül Neked is !! Én 15 év múlva már 4 gyereket szeretnék nevelni legalább!! :)
2012. nov. 28. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!