Elegem van a negatív tesztekből, elkeseredett vagyok! Nem adatik meg nekem sosem a baba?
Örülök, hogy valamennyire sikerült megnyugtatnom, talán holnap már más szemmel fogod nézni a világot. Tudom miről beszélsz, nem könnyű manapság anyagilag fedezni, egy ilyen kaliberű dolgot. Bár mi a mostani párommal még az elején vagyunk az úgynevezett "sikertelen próbáknak", de már most több 10.000 ft-tal könnyebb a pénztárcánk és még mindig nem sok minden történt. Nem tudom ti a pároddal melyik fázisában vagytok a kivizsgálásoknak, de mint feljebb már ajánlottam, neten hozzá lehet olcsóbban jutni bizonyos dolgokhoz, amik a párodat is letesztelik. Sok esetben a férfiban van a hiba(dohányzás, alkohol, stressz), emiatt nem sikerül a baba. Nem azt mondom, hogy tuti benne van, de jó ha az ember ezt kizárja. Mi is az elején rögtön a páromat vizsgáltattuk meg és csak utána engem. Nála minden rendben van, közben kiderült, hogy nekem van némi problémám, nincs peteérésem, erre kaptam a clostilbegytet. 3 hónapja szedem, sajnos még nálam nem hozott eredményt, pedig az elmúlt hónapban, már majdnem sikerrel jártam, vagyis látott az UH-n valamit a doki és a mensim is kimaradt, de a vizsgálat után 1 nappal megjött. Még sem adom fel, ez egyenlőre az utolsó clostis hónapom, most rendeltem ovutesztet, meg hőmérőzök, szóval bevetek mindent az ügy érdekében. :) Ja és amit még nem írtam , 34 éves leszek, szóval engem már az idő is sürget picit. Ha bármikor úgy gondolod van kedved "beszélgetni", nyugodtan priviben is keress meg. Sok sikert, és soha ne add fel a reményt!!!:)
Üdv: K
Nagyon szeretném, csak úgy tűnik nekem ezért nagyon meg kell küzdenem. Sebaj, nem adom fel. Idén még van egy hónap :))
Ha gondolod, levelezhetünk, hátha lelket öntünk egymásba. :)
Vettem ma ovutesztet meg terhességit is. Szombatra nem várom, de így legalább teszek érte, és ez megnyugtat. Most nem hiszem, hogy sikerült, mert páromnak vasárnap reggel el kellett utaznia, szombat este voltunk együtt, és kedden jelzett az ovuteszt - dehát ez van.
21 napos? Barátnőmnek is így van meg, 2. hónapban terhes lett. :) + ha belegondolsz, több esélyed van babára, és nem drukkolsz feleslegesen hetekig. :)
Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!