Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elegem van a negatív tesztekbő...

Elegem van a negatív tesztekből, elkeseredett vagyok! Nem adatik meg nekem sosem a baba?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul viselem ezt hogy nem sikerül a baba! Lassan úgy érzem depresszióssá válok, csak irigykedem azokra akiknek elsőre sikerült és a nagy pocakkal mászkáló kismamákra is! Úgy érzem nekünk sosem jön össze!

2012. nov. 7. 08:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy valamennyire sikerült megnyugtatnom, talán holnap már más szemmel fogod nézni a világot. Tudom miről beszélsz, nem könnyű manapság anyagilag fedezni, egy ilyen kaliberű dolgot. Bár mi a mostani párommal még az elején vagyunk az úgynevezett "sikertelen próbáknak", de már most több 10.000 ft-tal könnyebb a pénztárcánk és még mindig nem sok minden történt. Nem tudom ti a pároddal melyik fázisában vagytok a kivizsgálásoknak, de mint feljebb már ajánlottam, neten hozzá lehet olcsóbban jutni bizonyos dolgokhoz, amik a párodat is letesztelik. Sok esetben a férfiban van a hiba(dohányzás, alkohol, stressz), emiatt nem sikerül a baba. Nem azt mondom, hogy tuti benne van, de jó ha az ember ezt kizárja. Mi is az elején rögtön a páromat vizsgáltattuk meg és csak utána engem. Nála minden rendben van, közben kiderült, hogy nekem van némi problémám, nincs peteérésem, erre kaptam a clostilbegytet. 3 hónapja szedem, sajnos még nálam nem hozott eredményt, pedig az elmúlt hónapban, már majdnem sikerrel jártam, vagyis látott az UH-n valamit a doki és a mensim is kimaradt, de a vizsgálat után 1 nappal megjött. Még sem adom fel, ez egyenlőre az utolsó clostis hónapom, most rendeltem ovutesztet, meg hőmérőzök, szóval bevetek mindent az ügy érdekében. :) Ja és amit még nem írtam , 34 éves leszek, szóval engem már az idő is sürget picit. Ha bármikor úgy gondolod van kedved "beszélgetni", nyugodtan priviben is keress meg. Sok sikert, és soha ne add fel a reményt!!!:)

Üdv: K

2012. nov. 23. 20:31
 22/37 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, jól esik hogy így ismeretlenül is bíztatsz, kívánom neked hogy a karácsony egy 'kis' meglepetést hozzon neked a pocakodba! Remélem a karácsony meghozza nekünk a várva várt babát!! Ez az utolsó próbálkozós hónapunk... remélem megadatik a dolog ha nem akkor majd jövőre tavasszal térünk vissza a témára, lelkileg nem bírom a sikertelenséget feldolgozni így jobb is lesz ha szünetelünk ez idő alatt kivizsgáltatom magam, és megnyugtatom magunkat rendesen hogy minden rendben van! Légyszives írd majd meg hogy hogy sikerült a következő hónap!! Nagyon szurkolok Nektek!!! Üdv
2012. nov. 26. 06:52
 23/37 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 5 éve szeretnék babát. 38 vagyok. Én mit szóljak? :(
2012. nov. 27. 21:08
 24/37 A kérdező kommentje:
Szia! Nem voltatok orvosnál? Vagy minden rendben van? Mi most vágunk majd csak bele, sajnos... mert csak orvossal sikerülhet egyenlőre úgy néz ki. Tegnap előtt kezdtem el szedni a mastodynon cseppeket ez egy homeós gyógynövényes készítmény és ebben van minden reményem most, tudom csodákra nem képes azonnal, de reménykedem benne hogy idővel 6 hetet ír segít nekünk, és eléri a hatását. Nagyon boldog lennék ha már legalább a ciklusom rendeződne! Hidd el a hónapok, évek idegőrlőek, elviselhetetlenek mindenki számára, a környezetemben már mindenki sokszor kivan tőlem, ezért mondtam hogy elég ez nem mehet így tovább. Változtatni kell, szintén a héten kezdtem el az E-vitamint szedni amitől remélem helyrejövök. A babával pedig ez az utolsó próbálkozós hónapunk utána befejezzük szüneteltetjük egy kis időre, mert már rámegyek nagyon lelkileg. Kivizsgáltatjuk magunkat és tavasszal belecsapunk újra, de remélem erre nem lesz szükség addigra, nagyon bízom ebben a decemberben!!!.......
2012. nov. 28. 06:30
 25/37 anonim ***** válasza:
Ne hagyj ki, csak lazulj el! Ne a gyerek miatt legyél a pároddal, hanem mert szereted! Újra legyél nő mellette! Nagyon nehéz, én a 14. naptól "megbolondulok". De próbálok lazítani, hisz még van pár évem. Sajnos az előző párom meddő volt - én meg becsületes. ( De minek?) Így egy csomó időm elment.
2012. nov. 28. 07:31
 26/37 A kérdező kommentje:
Hát az nem lehetett egyszerű!!!..... de ha megnyugatat igaz nem tudom mióta vagy együtt a mostani pároddal én csak olyat hallottam hogy aki váltott hamar teherbe esett!9évi próbálkozás után tönkre ment kapcsolat után az új párjával 1 év múlva jött a baba! Remélem NEKED IS sikerül a baba, én azt mondom ne várjatok lépjetek minél előbb, egy jó orvos biztos segít hogy minél előbb ott legyen a baba a pocakodba és anya legyél!
2012. nov. 28. 08:09
 27/37 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretném, csak úgy tűnik nekem ezért nagyon meg kell küzdenem. Sebaj, nem adom fel. Idén még van egy hónap :))

Ha gondolod, levelezhetünk, hátha lelket öntünk egymásba. :)

Vettem ma ovutesztet meg terhességit is. Szombatra nem várom, de így legalább teszek érte, és ez megnyugtat. Most nem hiszem, hogy sikerült, mert páromnak vasárnap reggel el kellett utaznia, szombat este voltunk együtt, és kedden jelzett az ovuteszt - dehát ez van.

2012. nov. 28. 09:27
 28/37 A kérdező kommentje:
Persze itt leszek!!! :) szurkolok NEKTEK! Nekem most múlt el, én is felkészültem ovu tesztel már a múlt hónapban de ugye hiába volt + és akkor voltunk együtt mégis megjött... most is remélem együtt tudunk lenni nekem csak hétvégén lesz elvileg ovum... vagy ki tudja hogy nekem van e egyátalán nagyon rövidek a ciklusaim ezért nem sok jóra számítok! legutóbb annyira rástresszeltem hogy 21 napra jött meg az utolsó két hónapban, katasztrófa!összezavarta a lelki állapotom a mensim! Abban bízom hogy most nem görcsököl rá mert tudom hogy emiatt nem lehetett gyerekem hogy nincs ideje a petémnek megérni hátha most összejön.A terhességi tesztet is potyára vettem meg mert ugye már a nemvárt napja előtt 2 nappal megjött rendesen. Annyira bízom most az E-vitaminban is és a Mastodynon-ban nagyon remélem meghozza a hatását!!!!Majd kiderül... December 16-n kellene nem meg jönnie!!!!!Lesz ami lesz, lehet azért nem jött eddig mert nem voltunk megérve egy babára a párommal, ki tudja talán most minden máshogy alakul!
2012. nov. 28. 09:45
 29/37 anonim ***** válasza:

21 napos? Barátnőmnek is így van meg, 2. hónapban terhes lett. :) + ha belegondolsz, több esélyed van babára, és nem drukkolsz feleslegesen hetekig. :)

Hajrá!!!

2012. nov. 28. 09:49
 30/37 A kérdező kommentje:
óóó a szerencsés!!! :) hát eddig még sajna nem jártunk vele sikerrel sajnos, rég óra várunk a csodára így is.... de a remény hal meg utoljára. A doki is azt mondja sajnos hogy több idő kellene hogy a pete megérjen,majd elválik. Már tényleg nem görcsölök rá, tényleg úgy vagyok vele lesz ami lesz, már annyira belefáradtam! Most is ahogy nézem a barátnőm pocakját aki babát vár, hát nem egyszerű hiába örülök nekik azért mégsem olyan mintha nekem lenne a hasamba a baba. Tényleg rossz hogy már csak ez az egy hónapunk van, utána szünet, de meg kell barátkoznom vele. Drukkolok Nektek, remélem a karácsonyfa alá egy pozitív teszt kerül!!!
2012. nov. 28. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!