Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elegem van a negatív tesztekbő...

Elegem van a negatív tesztekből, elkeseredett vagyok! Nem adatik meg nekem sosem a baba?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul viselem ezt hogy nem sikerül a baba! Lassan úgy érzem depresszióssá válok, csak irigykedem azokra akiknek elsőre sikerült és a nagy pocakkal mászkáló kismamákra is! Úgy érzem nekünk sosem jön össze!

2012. nov. 7. 08:06
1 2 3 4
 11/37 adriennjeni ***** válasza:
Jajj az én párom sem akart menni. Azt mondta, hogy ő az alfahím. Aha... addig amíg ki nem lépett az orvostól. Megkérdezte, hogy így is kell-e még nekem! Nagyon rossz volt, de túl léptünk rajta. A férfiak nagyon büszkék, de majd észreveszik magugat és belemennek. Nekem is azt mondta, hogy biztos nem fog matatni ott orvos. Ám valamit valamiért... belement. Most nekem 3 napja késik, fogyókúrás teát iszom és azt gondolom az zavarhat be, hogy késik. Már nem gondolok arra olyan sokszor, h terhes lehetek, motoszkál bennem, de nem feszengek rajta. :(
2012. nov. 13. 18:13
 12/37 A kérdező kommentje:

Tényleg :)))) hát én azért szorítok hogy "valaki" legyen a késés hátterében!! Légyszi azért írd meg bárhogy is alalkult ez a hónap! Elmosolyodtam ahogy olvastam a soraid :D az alfahím, nekem csak annyit mondott a párom az elején "hogy jajj, ha egyszer én odacsapok akkor olyat csinálok hogy két feje lesz" akkor nagyot nevettünk ezen azóta már eltelt pár odacsapás mégsem jönnek az ikrek :)

Az utolsó előtti válaszolónak köszönöm az infót, nem is tudtam hogy vannak férfiaknak is tesztek ebbe bele sem merültem hogy ilyen is létezik utánanézek a neten! A hó végén viszont már nem is tudom hogy érdemes e tesztelgetni csak akkor fogok ha nem jön meg és ha nem is jön meg akkor is csak a nemvárt másnapján reggel fogom megejteni, már felesleges pénzkidobásnak érzem, hogy fél nap késésnél tesztelek.

2012. nov. 14. 06:39
 13/37 adriennjeni ***** válasza:
:) Hát ez jó! kétfejű... :DDDD most már nagyon megtört és magát okolja, hiába vigasztalom. sajnos lombikra nincs pénzünk, gyűjtögetünk. áááá nem hiszem, h terhes vagyok. a nem várt második napján csináltam tesztet, negatív lett. :( nem reménykedem. görcsölget a hasam feszül a mellem, de nem jött még meg. Várok!!! De mindenképp írok! De te is írj bármi van! :)
2012. nov. 15. 04:52
 14/37 A kérdező kommentje:
Rendben, jelzek hát nekem még odébb van a nemvárt majd csak jövőhét vége, de írok bárhogy is alakult! Olyan boldog lennék ha végre most már beteljesülne!!!!
2012. nov. 15. 06:25
 15/37 adriennjeni ***** válasza:
Nem bírtam ki és vettem egy tesztet. Van egy halvány második csíkom. Nem merek reménykedni. nem első vizeletes, ezért másodikat is vettem, nagyon félek, h nem lesz csík. Pedig 4 napja késik, fáj a hasam de nem jön meg feszül a mellem és mintha kezdene sötétedni a mellbimbóm körül. Vagy csak bebeszélem magamnak! de a csík nem képzelt. remélem reggel is meg lesz. :/
2012. nov. 15. 18:30
 16/37 A kérdező kommentje:
Jajj NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!! Kívánom hogy ma reggel is + legyen!! Remélem én is hasonlóan jó hírekkel tudok majd szolgálni! :)
2012. nov. 16. 06:12
 17/37 adriennjeni ***** válasza:
Remélem, hogy sikerülni fog!!! Szorítok! De, ha mégsem, fordulj orvoshoz, az majd elküldi a párodat is vizsgálatra. Muszáj elmenned, mert őrlöd magad, nekünk úgy volt, hogy csak lombik lehet, mert gondok vannak a sejtszámmal meg a heréivel. Tudtam,csak lombik lehet és ez a legnagyobb meglepetés. 2 hetes vagyok, de még mindig félek, nehogy baj legyen. Orvoshoz is csak december 10-e után megyek, hogy lásson mindent és ne kelljen hüvelyi ultrahangot csinálni, mert a sógornőmnek sem látszott még és úgy megpiszkálta az orvos vele, h bevérzett. A lényeg, hogy gondolok rád és írj Nekem üziben, h mi a helyzet!!! SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2012. nov. 18. 04:44
 18/37 A kérdező kommentje:
SOSEM ESEK TEHERBE most sem sikerült ahogy eddig se nem tudom mitől sikerülne jövő hónapban! Most már nem is akarom az egészet, elkeseredett vagyok csalódott belebetegszem ebbe úgyhogy msot hagyjuk abba és már teszek is ellene hogy ne legyen hogy még reménykedni se reménykedjek!
2012. nov. 23. 06:37
 19/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem szabad ennyire elkeseredned, hidd el sokan vagyunk hasonló helyzetben.Nekem sem sikerül már hosszú évek óta, igaz nem is sokat tettem érte egészen eddig. Elmentünk dokihoz, a párommal. Szedem a clostit, már a harmadik hónapja de semmi, a múlt hónapban volt egy pici reményem de hamar elmúlt. Sokszor voltam úgy én is, mint te, feladom elegem van, nem is akarok gyereket, sőt, volt, hogy a páromat is el akartam taszítani magamtól, mert annyira el voltam keseredve. De nem szabad, sokan vagyunk nők akiknek nem megy egyszerűen a teherbeesés, de nem adhatjuk fel, ez az élet legcsodálatosabb dolga. Nekem is mindig azt mondják az "okosok" ne görcsöljek rá, de amikor az ember annyira szeretné, nehéz nem folyamatosan ezen lovagolni. Ami még nehezebbé teszi a dolgunkat, ha a környezetünkben minden ismerős, barátnő éppen anyai örömök elé néz, ez a helyzet nálam is és bevallom, néha munkálkodott bennem feléjük a rosszindulat, de rájöttem nem ők tehetnek arról, hogy nekem nem sikerül. Te se add fel, mindig van remény, hinni kell a csodában és meglátod teljesül.

Ne haragudj, hogy hosszasan papoltam neked, de bízom benne, hogy pici lelket tudtam beléd önteni, nem vagy egyedül a problémáddal.

Üdv: K

2012. nov. 23. 12:34
 20/37 A kérdező kommentje:
Jól estek a szavaid, köszönöm!Egyszerűen nem tudom felfogni miért van olyan aki nem is akarja és egy alkalom után putty megesik és jön a gyerek, az elején én sem görcsöltem, egyszerűen rábíztam magunkat a természetre, de most már eltelt idő után nem bírom felfogni mi a túró lehet a baj. Nincsenek 100ezreim orvosra gyógyszerekre én nem is tudok félrekrakni ennyit de hogy magáért a fogantatásért ilyen súlyos összegeket előteremtsek sajnos nincs erre keret, úgyhogy nem lesz sajnos, bármennyire is vágyom rá! még csak megnyugtatni sem tudom magunkat hogy jobb legyen a lelkünknek, mert most néztem egy ilyen megnyugtatás legalább 200.000 ft minden vizsgálat hormon gyógyszerek és az utazás pestre......
2012. nov. 23. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!