Clostylbegittől hasonló?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tapasztalatokat várnék azoktól,akik Clostylbegitet szedtek,hogy okozott e olyan tünetet nektek,hogy a szokásos mensi előtti mellfeszülés nem jelentkezett amikor szedtétek. Én már nem először szedem, de eddig mindig volt hol enyhébb,hol erősebb mellfeszülésem,általában már a peteérést követő 1.-2.naptól,de mindig volt. Most viszont a 21 dpo-n tartok, inszeminánión (4.en)vagyok túl, Clostival voltam stimulálva, Decapeptyl volt a tüszőrepesztőm. a hasam néha fájdogál, viszont az ilyenkor már szokásos cicifájdalom sehol. világéletemben volt,még Closti nélkül is. Volt aki hasonlót tapasztalt a Clostitól? a másik,ha a szokásos mellfeszülés nincs meg,akkor tuti,hogy baba sem lehet a dologban? Minden választ előre is köszönök.2009. aug. 12. 15:23
1/1 anonim válasza:
szia, nekem múlt hónapban volt az első closty, most vasárnap peteérés és hétfőtől mellbimbó fájás.A mellem nem feszül csak a mellbimbóm fáj, ha hozzáérek.
Szóval még nem tudok rendes választ adni, mert még csak ez volt az első(remélem az utolsó is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!