Mikor lehetnek az első tüneteim ha terhes vagyok? Már beágyazódásra is gondolok?
Figyelt kérdés
másodikán volt pém egyértelmű tojásfehérjés nyákom volt, elöttelévő napon és másodikán is együtt voltunk tegnap is. Egészen tegnapig-máig elég erős alhasi görcseim voltak de már ez is elmúlt. Hiába keresek más tünetet nincs beágyazódásos vérzés sem. Tudom még korai de kicsit félek nem sikerült.2012. nov. 5. 18:07
1/3 sumergo válasza:
Nem feltétlen kell, h tünet legyen. A beágyazódás sem jár vérzéssel a legtöbb esetben. Több sikertelen, és egy sikeres lombik után mondom, h semmi különbséget nem éreztem, pedig elhiheted, figyeltem nagyon. Pozitív lett a tesztem a nemvárt napján, meg hát nem jött meg, pedig inkább előtte nap szokott, de legkésőbb a nemvárt reggelen. Szóval ennyi: nem jött a mensi és pozitív teszt. A hányinger kb. 2 hét múlva kezdődött, de nem is volt vészes.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm elég nevetséges vagyok tudom:-)
2012. nov. 5. 18:32
3/3 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napja előtt 1-1,5 héttel már néha szúrkált a mellem. Az volt a legelső tünet. Nemvárt napján már pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!