Natuska kérdése:
Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 14:52
1/18 anonim válasza:
hogyne lehetnél terhes, hiszen az előváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))
2/18 anonim válasza:
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
3/18 anonim válasza:
így készül a kisbaba :)
Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínűleg elkapkodtad a dolgot.
Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
4/18 anonim válasza:
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjéről. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
5/18 anonim válasza:
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem ő! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nőgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szűz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
6/18 anonim válasza:
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstől függ, a fiú előváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
7/18 anonim válasza:
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan előttem is megírták az előváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!!!!!! (Persze előfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben erről szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedből tisztán látszik, hogy tudatlan ő is. Mennyi idős vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
8/18 anonim válasza:
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?!
Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
9/18 anonim válasza:
3 nagy löketet...
Ez nagyon tetszik!
10/18 anonim válasza:
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen.
Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!