Nagy Anita Mária kérdése:
Mi lassan két éve probálkozunk és nem sikerült még teherbe essek Voltnk már mindketten orvosnál és ott jó volt minden és mégse sikerül kérlek ha már voltál igy segits ebbe hogy nekem is sikerüljön egy tökmag ti hogy csináltátok hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Kérlek Segítsen Aki Tud2012. nov. 5. 13:24
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük a válaszokat !
Megprobálok mindent elfelejteni hogy én akarok is babát még azt is ! hátha ténleg ugy fog menni a baba ha nem akkor marad a lombik. szoval probálkozunk ugy ahogy mondtátok és hátha . Mégegyszer nagyon szépen köszönöm !
2012. nov. 6. 18:31
12/13 anonim válasza:
Szia! Kolléganőmék 5 éve próbálkoztak, minden rendben volt náluk és nem jött össze. Tavaly átfújatták, majd lőttek is fel neki spermákat, de nem sikerült. Majd nyáron egy kicsit összevesztek, és szex közben nem a baba járt a fejükben, hanem az, hogy szeretik egymást. És most van a 20. héten. Maga se akarta elhinni, ennyi év után sikerült nekik.
Csak azért szerettem volna megosztani veled, hogy ne add fel a reményt, csak ne akarjátok görcsösen, tudom könnyű mondani, átérzem! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm szépen a tanácsokat mien gyogyszer van recept nélkül ami peteérés serkentö gyogyszer vagy valami ami a peteérést serkenti ha valaki tudja irja meg nekem nagyon nagyon szeretnénk egy kisbabát !! elöre is köszönöm a segitséget !
2012. nov. 10. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!