Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lassan két éve probálkozunk...

Nagy Anita Mária kérdése:

Mi lassan két éve probálkozunk és nem sikerült még teherbe essek Voltnk már mindketten orvosnál és ott jó volt minden és mégse sikerül kérlek ha már voltál igy segits ebbe hogy nekem is sikerüljön egy tökmag ti hogy csináltátok hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Kérlek Segítsen Aki Tud
2012. nov. 5. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

Ne akarjátok görcsösen a babát, ne csak azért legyetek együtt, mert egy tökmagot szeretnétek. Én elhiszem, hogy nehéz, de szeressétek egymást éjszakánként. Nagy a stressz rajtad emiatt és lehet, hogy azért nem sikerül.

Menyjetek el valahova 2-3 napra amikor csak ti magatok vagytok, azt csináltok amit akartok, senkivel ne foglalkozzatok. Élvezzétek és ne járjon a fejetekben az, hogy azért legyünk együtt, hogy baba legyen. Akkor fog jönni amikor nem fogjátok várni. Sok türelmet kivánok.

2012. nov. 5. 13:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló tanácsa rendben lenne, ha 4-5 hónapja próbálkoznátok, de két év az nem normális. Nekem is ezt tanácsolták azok, akik nem járták végig ezt az utat. Nekünk 6 év alatt lett és mehettünk volna wellnessezni havonta, akkor sem lett volna gyerekünk soha a kezelések nélkül. Az tartott nagyon sokáig, amíg kiderült mi a baj, utána 3 hónap alatt megoldották. Baromira nem az volt a probléma, hogy rágörcsöltünk, mint ahogy a valóban meddőséggel küzdők esetében szinte kizárt, hogy az akarás legyen a gond. Akinek egy kis nyugitól megoldódik a gond, annak nem is igazán volt baja.

Én azt javaslom neked, hogy ne tökölj sima nőgyógyászokkal, hanem meddőségi szakemberhez kell fordulni minél hamarabb. Leírod milyen vizsgálatokon voltatok eddig? Hátha van még valami, amit nem néztek.

2012. nov. 5. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgálatok voltak eddig? Meddőségi centrumban jártatok már? Vannak problémák, amik egy rutin nőgyógyászati vizsgálattal nem látszanak, pl. átjárhatósági vizsgálat.
2012. nov. 5. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia, mi másfél évig próbálkoztunk, meddőségi centrumba jártunk, már elfogadtam, h.talán soha nem lesz babánk. Sok volt rajtam a stressz a munkahely miatt főleg, suliba jártam, és mert körülöttem mindenkinek "csak úgy összejött" a baba, v. első próbálkozásra sikerült. Minden ismerősünk gyerekes v. várandós volt. Én meg csak sírtam, irígykedtem.... Aztám elegem lett mindenböl, felmondtam a munkahelyen, és köhöltem a családommal, h. ö
2012. nov. 5. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia, mi másfél évig próbálkoztunk, meddőségi centrumba jártunk, már elfogadtam, h.talán soha nem lesz babánk. Sok volt rajtam a stressz a munkahely miatt főleg, suliba jártam, és mert körülöttem mindenkinek "csak úgy összejött" a baba, v. első próbálkozásra sikerült. Minden ismerősünk gyerekes v. várandós volt. Én meg csak sírtam, irígykedtem.... Aztám elegem lett mindenböl, felmondtam a munkahelyen, és közöltem a családdal, h. örökbe fogadok. Valamint megfogadtam, h. nem veszek több hcg tesztet. Viszont mindig volt otthon ovulációs, azt továbbra is figyeltem azért. Ez mutatta meg elsőre, kevesebb mint egy hónappal azutàm, hogy felmondtam, a várva várt második csíkot. :) El se mertem hinni. Ma már tudom, nem mindenkinek sikerül elsőre vagy könnyen, de ez nem azt jelenti, hogy nem sikerül. Csak ndm szabad rágörcsölni, és kétségbe esni. Annál boldogabb lesz a pozitív eredmény. De én még most is vallom, ha sehogy se menne, órökbe fogadnék. Van egy ismerős baba, lehet nem ismerek az övénél boldogabb szülőket, és épp ezért ő is boldog lesz. De van lombik, Hármas!!! Iker ismerős is;) imádni valóak!!! Erre gondolj, és fel a fejjel, ne foglalkozz "így" a témával, és ott lesz az a 2. csíkocska:)
2012. nov. 5. 14:38
 6/13 anonim ***** válasza:
2. válaszolóval nem értek 100%-osan egyet. Személyes tapasztalatom nincs, de ismerek egy házaspárt, 20 évig próbálkoztak a babával, elmentek 4 beültetésre is, de egy sem maradt meg. 20 év után letettek a babáról, beletörődtek, hogy nem lesz bébi. Erre puffff.....minden segítség nélkül terhes lett. 43 évesen gyönyörű, egészséges gyermek született. Úgyhogy tényleg nem kell görcsölni, bármennyire nehéz is.
2012. nov. 5. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6-os. 2-es vagyok.

Persze igazad van, vannak csodák. De ez a KIVÉTEL. Egyáltalán nem ez a jellemző és ha a kérdezőnél nem fog csoda történni, akkor nagyon fogja bánni, hogy nem tett meg mindent, azért hogy gyereke legyen.

2012. nov. 5. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
2-nek. Én a 3-4 vagyok. Remélem nem a csoda kategória, mert szeretnék mégegy babát. Azzal egyet értek, hogy amennyiben még nem volt, a kedves kérdezőnek el kell mennie meddőségi centrumba. Nekünk megvolt minden vizsgálat, de mint írtam, nem ez volt a megoldás. A kérdezőnek: ha jól értem, volt már kivizsgálás?!
2012. nov. 5. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, 4-5 voltam.
2012. nov. 5. 15:23
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk dettó ugyan ez volt a helyzet annyi különbséggel hogy mi 7évet vártunk a csodára. Le írom mi történt velünk. A 7év alatt nem sikerült nem jött össze már fel is adtuk a dolgot. Voltunk orvosnál minden rendben volt mindkettőnknél de nem jött össze. Már azt beszéltük h akkor jöhet a lombik. Aztán váratlanul július végén kellett volna megjönnie de nem jött. Nem is foglalkoztam vele mert megvoltak a tünetek. De mikor már reggelente nem tudtam meginni a kávét és a szagától már majdnem hánytam akkor gyanús lett. Akkor néztem utána és már 2hetet késett. Na akkor azon a héten egy tesztet csináltam ami erős +lett. Annyira nem tudtuk elhinni, hogy rá 2nappal megint teszteltem szintén +. Vissza gondolva lehet h azért nem jött össze mert mi is nagyon szerettük volna már babát. Meg lehet hogy nekem közre játszott hogy nagyon stresszes volt akkor a munkahelyem. Júniusban átkerültem másik részre ahol teljesen nyugodt voltam. Azt tanácsolom, hogy ne reteszeljetek rá mert akkor szerintem nem is fog össze jönni. Csak is nyugodtan és lazán. Ne arra gondolj hogy most akkor összejön. Lazíts és élvezd az örömöket.
2012. nov. 5. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!