Mi lassan két éve probálkozunk és nem sikerült még teherbe essek Voltnk már mindketten orvosnál és ott jó volt minden és mégse sikerül kérlek ha már voltál igy segits ebbe hogy nekem is sikerüljön egy tökmag ti hogy csináltátok hogy sikerült?
Ne akarjátok görcsösen a babát, ne csak azért legyetek együtt, mert egy tökmagot szeretnétek. Én elhiszem, hogy nehéz, de szeressétek egymást éjszakánként. Nagy a stressz rajtad emiatt és lehet, hogy azért nem sikerül.
Menyjetek el valahova 2-3 napra amikor csak ti magatok vagytok, azt csináltok amit akartok, senkivel ne foglalkozzatok. Élvezzétek és ne járjon a fejetekben az, hogy azért legyünk együtt, hogy baba legyen. Akkor fog jönni amikor nem fogjátok várni. Sok türelmet kivánok.
Az első válaszoló tanácsa rendben lenne, ha 4-5 hónapja próbálkoznátok, de két év az nem normális. Nekem is ezt tanácsolták azok, akik nem járták végig ezt az utat. Nekünk 6 év alatt lett és mehettünk volna wellnessezni havonta, akkor sem lett volna gyerekünk soha a kezelések nélkül. Az tartott nagyon sokáig, amíg kiderült mi a baj, utána 3 hónap alatt megoldották. Baromira nem az volt a probléma, hogy rágörcsöltünk, mint ahogy a valóban meddőséggel küzdők esetében szinte kizárt, hogy az akarás legyen a gond. Akinek egy kis nyugitól megoldódik a gond, annak nem is igazán volt baja.
Én azt javaslom neked, hogy ne tökölj sima nőgyógyászokkal, hanem meddőségi szakemberhez kell fordulni minél hamarabb. Leírod milyen vizsgálatokon voltatok eddig? Hátha van még valami, amit nem néztek.
Kedves 6-os. 2-es vagyok.
Persze igazad van, vannak csodák. De ez a KIVÉTEL. Egyáltalán nem ez a jellemző és ha a kérdezőnél nem fog csoda történni, akkor nagyon fogja bánni, hogy nem tett meg mindent, azért hogy gyereke legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!