Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire vált be nálatok ez a...

Mennyire vált be nálatok ez a fajta ovulációs teszt? Kép lenn.

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 4. 13:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szia! Szájban mérem csipogásig. Nem szoktam tovább mérni, mert szerintem ha öt percig mérem mindig, akkor attól még hasonló lesz a görbém ,csak esetleg 1-2 fokkal magasabb. Régebben is így mértem akkor is szépen mutatta a peteérést amit az UH is igazolt. Az ovutesztem már erősödik, szerintem holnap vagy holnapután lesz ovum, majd kiderül.
2012. nov. 7. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen, csak akkor nem lennének olyan angy kilengések az egymást követő napokon, de igazad van, így is látszik az ovu. :)

Hú, most látom, hogy te is Bromot szedsz, én is szedem.

Ezt meg ma teszteltem, ez már megint tök egyértelműen pozitív, nem?

[link]

Kíváncsi vagyok, hogy neked elkezd-e majd halványulni ovu-után, mert tényleg nem tudom, hogy a teszt a rossz, hogy a hormonrendszerem.

Majd írd meg légyszi! :)

2012. nov. 7. 16:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Mármint nem hogy, hanem vagy.
2012. nov. 7. 16:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem próbálkozik a szervezeted azért nem emelkedik a hőd és azért pozitív még mindig az LH teszted, majd ha meg volt a tüszőrepi. Most hagytam abba a bromot nagyon szépen levitte a prolaktinszintet most már próbálkozhatunk a babával. Természetesen írok még hogy mi a helyzet a tesztekkel.
2012. nov. 7. 18:52
 15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A görbém ilyen lett mára [link] itt vannak a tesztjeim is: [link] Szerintem nem volt még peteérésem szerintetek? A PG53 ovuteszt még csak most kezd páfrányosodni.
2012. nov. 9. 16:04
 16/21 A kérdező kommentje:

[link]

Az alsó LH teszt a mai, a középső a tegnapi ,és a felső a tegnapelőtti

2012. nov. 9. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:

akkor fel tenném neketek én is milyen ebböl ha pozitiv ez a fajta ovu teszt!!!És ez tuti pozi volt:-))csak mert látok it oylan tesztet amire ezt irta valaki pozi de az övé még nem az!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 11. 09:31
 18/21 anonim ***** válasza:
utolso vagyok!amugy az ovu teszt nagy tanulsága tesztelés elött pisilni 2orát nem szabad!a legjobb ha 17-20között csinálod mindig ugyan abban az idöben!
2012. nov. 11. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát, nekem ma megjött. :(

[link]

Szerintem nem volt ovum, szerintetek?

Én amúgy sosem pisilek tesztelés előtt legalább 4-5 órával, inni pedig nem iszok előtte 2 órával. Mégse annyira vált be ez a teszt. :S Persze lehet, hogy a ciklusommal van a baj.

2012. nov. 11. 10:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem sem vált be ez az ovuteszt pedig sokat vettem belőle. Nem erősödött azóta az ovutesztem pedig én sem szoktam tesztelés előtt 2-3 órával enni,inni. A petefészkem néha begörcsöl meg szurkál. A PG53-as mikroszkóp sem mutatott páfrányokat. Nem tudom mert a görbém szerint meg volt. Kiérti ezt?! Szerintem csak próbálkozott a szervezeted a peteéréssel de nem tudott megrepedni a tüsződ. Vagy ha meg is repedt, az utolsó pozitív ovuteszt után, mivel felment a hőd, akkor a luteális fázisod túl rövid ami progeszteronhiányra utal.
2012. nov. 11. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!