Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire vált be nálatok ez a...

Mennyire vált be nálatok ez a fajta ovulációs teszt? Kép lenn.

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 4. 13:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szia, én ilyet használtam az elmúlt hónapban. Szépen mutatta az LH szint növekedést (ovulációt), tehát teljesen meg vagyok vele elégedve. Pláne, hogy az előbb teszteltem egy terhességi teszten két csíkosat, úgyhogy egy szavam sem lehet! ;)
2012. nov. 4. 14:21
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert ma van a 9. ciklusnapom és totál negatív, de régebben másfajtával teszteltem és ilyenkor már régen halványan látszódott a tesztcsík és napról napra erősödött most meg teljesen fehér a tesztrésznél. Gratulálok a babához!
2012. nov. 4. 14:41
 3/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyet próbáltam 1 hónapig, 14-15. napon ki is hozta szépen a pozitívat, utána megpróbáltam a ciklus végén jóstesztként használni, akkor is kijött a pozitív, másnap mégis megjött... még szerencse hogy nem hittem neki, nem éltem bele magam, de azóta hanyagolom az lh-tesztelgetést.
2012. nov. 4. 16:33
 4/21 anonim ***** válasza:

Én is most kínlódok vele, én meg már 5 napja lámpafénynél nézem, hogy pozitív-e vagy negatív, olyan erős mindkét csík...az a görbémnél az első 2 még egyértelműen negatív volt, de halványan már ott is látszódott a tesztcsík.

Én régebben Wondfot használtam, az teljesen bevált, igaz, akkor a ciklusom sem rendetlenkedett ennyit. Nem tudom, hogy ez a teszt rosszabb-e, vagy a hormonrendszerem nem olyan stabil.

[link]

2012. nov. 4. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
Ja, nem is 5 napja, már egy hete... jó ég!
2012. nov. 4. 18:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek hogyan fog alakulni. Az én görbém ilyen: [link] Az előző meg ilyen: [link] A ciklusom második felében eléggé meg voltam fázva szerintem azért ingadozott ennyit. Régebben én is vondfo tesztet használtam az jó volt de olyat már nem kaptam.
2012. nov. 5. 17:01
 7/21 anonim ***** válasza:
akinek pozi volt ez a fajta ovus tesztje fel tenné a képeket ha meg van még?
2012. nov. 6. 10:58
 8/21 A kérdező kommentje:
A képekre én is kíváncsi lennék. Majd ha nekem + lesz én is felrakom.
2012. nov. 6. 16:55
 9/21 anonim ***** válasza:

[link]

Csak az egyik pozitívat találtam meg, az alsó az.

Ma nem tudtam tesztelni, mert most értem haza, viszont a tegnapi is majdnem pozi...

[link]

Nem tudom, hogy mikor lehetett az ovum, mert a 13. napon még alig jelent meg a tesztcsík...utána meg mikor lett volna?

Áá, passz.

2012. nov. 6. 20:28
 10/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, amúgy hol, mivel és meddig méred a hődet?

Mert kicsit olyan a görbéd, mintha nem elég ideig mérnéd, vagy mintha hónaljban mérnéd.

2012. nov. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!