Ez a fajta teszt hányas erősségű?
Figyelt kérdés
Még van 3napom hogy meg jöjön de ki próbáltam mert itt elég sokan tesznek fel teszteket!Reménykedhetek hogy nem jön meg vagy ne is áltasam magam?Most csináltam 30perce
2012. jún. 25. 16:50
1/18 A kérdező kommentje:
Észre vetem ha a képfeltöltön rá nyomsz a képre ugy nagyobba is ki adja és jobban lehet látni!Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 25. 16:52
2/18 anonim válasza:
Hogy hanyas erősségű az elvileg a tájékoztatóban benne van. Hogy ez a teszt pozitív e legfeljebb erre tudunk választ adni. Mintha látnék egy igen halovány második csíkot, de nem vennék rá mérget. Szerintem várd meg a nemvárt napját és ha nem jön meg akkor tesztelj még egyet!
3/18 A kérdező kommentje:
köszi!13 volt a Pé-m 14dikén voltunk együtt illetve elötte 3 nappal
2012. jún. 25. 17:03
5/18 anonim válasza:
Èn halvànyan látok csíkot! Ez medilab teszt? Csinàlj holnap másikat. Nekem a medilab mindig fals pozi volt :((( drukkolok, h neked baba legyen! :-)
6/18 A kérdező kommentje:
Szia igen Kék doboza van 2db van benne!Reggel meg csinálom a másikat!Akkor azt mondod ez jelezhet ilyet de nincs baba ugye?
2012. jún. 25. 17:20
7/18 anonim válasza:
Nemtudom. Nekem nem vàlt be. 5 totál pozi medilab, vérvételen meg 0 hcg hormon. Èn sem értettem. Másik fajta tesztet is pròbàljmeg, ha nem egyértelmű. Èn szorítok! Lehet még koràn teszteltél! Reggel rakd fel milyen a masik,majd.
8/18 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat rendeltem a vaterán ilyen olcso tesztet a felado holnapra igérte itt kell legyen nálam meg csinálom és fel teszem!
2012. jún. 25. 18:20
9/18 anonim válasza:
Ok, azokra azt mondják elég jòk! NaGYON Szorìtok. Èn mára nem vartam, nekem sajna megjött.
10/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom!Ti miota probálkoztok?Nekem már van gyermekem ö kistestvér lenne!
A két teszt együtt 1orás külömbségel
2012. jún. 25. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!