Van valaki, akinek nem sikerült teherbe esnie úgy, hogy minden nap együtt voltak, nem pedig minden másnap?
Tehát úgy nem sikerült, hogy minden nap együtt voltak?
Szerintem ez nem ezen múlik. Szegény barátnőm 3 évet várt a babára, minden nap együtt voltak, azt hitték ez a jó, aztán 3 év után belefáradt. Azt mondta nem érdekli, elege van. Csak akkor szeretkeztek, amikor szexuálisan kívánták egymást és következő hónapban már terhes is lett.
A gyermek a szerelem gyümölcse, nem a fizikai együttlét eredménye elsősorban.
Ezt javaslom nektek is. A sok csodaszer mellett ez is megér egy próbát :)
Igen.
Mert ha minden rendben és naponta legalább egyszer együtt vagyunk, akkor miért nem sikerül?
Azért, mert nagyon vágytok rá és ez motiválja az együttléteket. Szóval nem egymásra vágytok, hanem egy gyerekre.
Egyébként ha időben klappol minden, szóval jókor vagytok együtt, peteéréskor, akkor is csak 20% esély van egy hónapban a sikeres fogantatásra. Nagyon nagy mázli kell ahhoz, hogy összejöjjön, ezért is nem beszélünk 1 éves sikertelen próbálkozás előtt meddőségről.
Ezt most találtam :)
Hát én már tényleg nem tudom...
Nekünk jólesik minden nap, nem megy a minőség kárára. Eddig soha nem csináltuk minden nap, csak ezt a hónapot (ill. ciklust kezdtük igy), meglátjuk meddig birjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!