Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki, akinek nem sikerül...

Van valaki, akinek nem sikerült teherbe esnie úgy, hogy minden nap együtt voltak, nem pedig minden másnap?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Tehát úgy nem sikerült, hogy minden nap együtt voltak?

Szerintem ez nem ezen múlik. Szegény barátnőm 3 évet várt a babára, minden nap együtt voltak, azt hitték ez a jó, aztán 3 év után belefáradt. Azt mondta nem érdekli, elege van. Csak akkor szeretkeztek, amikor szexuálisan kívánták egymást és következő hónapban már terhes is lett.

A gyermek a szerelem gyümölcse, nem a fizikai együttlét eredménye elsősorban.

Ezt javaslom nektek is. A sok csodaszer mellett ez is megér egy próbát :)

2012. nov. 2. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen.

Mert ha minden rendben és naponta legalább egyszer együtt vagyunk, akkor miért nem sikerül?

2012. nov. 2. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért, mert nagyon vágytok rá és ez motiválja az együttléteket. Szóval nem egymásra vágytok, hanem egy gyerekre.

Egyébként ha időben klappol minden, szóval jókor vagytok együtt, peteéréskor, akkor is csak 20% esély van egy hónapban a sikeres fogantatásra. Nagyon nagy mázli kell ahhoz, hogy összejöjjön, ezért is nem beszélünk 1 éves sikertelen próbálkozás előtt meddőségről.

2012. nov. 2. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség...ha nagyon vágsz rá utána még jobban fog. Én 2 hónap után már nagyon ki voltam,hogy miért nem jön össze,akkor minden nap együtt voltunk,és szerintem össze is jött,mert 45 nap után jött meg a szokásos 26-28 nap helyett,csak költöztünk,és csomót cipekedtem.Na mindegy,utána is ugyanúgy akartam,aztán végül a 6.hónapban jött össze. Én akkor c,e vitamint,elevitet szedtem,de ittam palástfű,és cickafark teát.Szerintem a teák segítettek,ja és 2 naponta kell,nem naponta!nekünk az vált be,utána pedig gyertyázni!
2012. nov. 2. 13:18
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt most találtam :)

Hát én már tényleg nem tudom...

Nekünk jólesik minden nap, nem megy a minőség kárára. Eddig soha nem csináltuk minden nap, csak ezt a hónapot (ill. ciklust kezdtük igy), meglátjuk meddig birjuk :)

2012. nov. 2. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok kérdésnél olvastam, hogy ha naponta szeretkeztek, akkor nincs elég idejük a spermiumoknak újratermelődni megfelelő számban és minőségben. Vagyis hiába a sok együttlét, a "kis fickók" nem jutnak el a célig vagy nem időben. Ezért szokták ajánlani, hogy 2-3 naponta érdemes együtt lenni.
2012. nov. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!