Ciklus 27. napján barnás pecsételés mi lehet?
Figyelt kérdés
Rendszertelen a ciklusom, de sose barnáztam közben, sőt inkább csak mensi után. Csak ez az egy nap volt barnázás, azóta semmi, csak úgy görcsölget a hasam mintha meglenne. ma vagyok a 33. ciklusnapon és mensi sehol.2012. nov. 1. 17:46
2/8 anonim válasza:
Hát ha ez tényleg így van ahogy mondod, lehetséges hogy a beágyazódás jelei.(a barnázás és az enyhe görcsök)
Az hogy rendszertelen a ciklusod az elég tág fogalom
Ez mit takar pontosan ???( pl. 28-35 napos ciklusaid vannak, vagy 25-32 nap)
Kicsit pontosíts kérlek.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a lehető legrosszabbak a ciklusaim! Gyógyszer abbahagyás után 60 napra jött meg, utána 42, 46 nap és ma van a 34. napom. Nem védekezünk és október 14-én volt tojásfehérjés nyákom, de csak 15-étől tudtunk együtt lenni. Örülnék ha baba lenne...
2012. nov. 2. 07:42
5/8 A kérdező kommentje:
Reggel tesztelek, kíváncsi leszek. csak fura mert általában ilyen hosszú ciklusnál nincs is peteérés. és fura, hogy a 15.napon volt nyákom, ami lehetetlen elvileg.
2012. nov. 2. 11:06
6/8 anonim válasza:
Hát holnap kiderül :)
Majd ird meg mi lett! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív lett a teszt! :( Talán majd legközelebb. De akkor tényleg nem tudom mi volt ez.
2012. nov. 3. 09:13
8/8 anonim válasza:
Várj még pár napot tesztelj ismét ha nem jön meg.Ha az is negatív akkor érdemes felkeresni az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!